Η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Κώστα Σπυρόπουλο: «Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος»

Η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Κώστα Σπυρόπουλο: «Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος»

Σκληρή χαρακτηρισμοί από την ηθοποιό.

Η δημόσια καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σ@ξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας «όπλισε» με δύναμη όλες τις γυναίκες και ένωσαν τις φωνές τους καταγγέλλοντας κάθε είδους κακοποίηση με την ελπίδα ότι όταν ακουστεί η αλήθεια θα βοηθήσει να εξαλειφθούν αυτές οι συμπεριφορές.

Στην καταγγελία των τριών γυναικών ηθοποιών – Τζένη Μπότση, Λουκία Μιχαλά, Αγγελική Λάμπρη- που καταγγέλλουν σ@ξουαλική κακοποίηση από τον Κώστα Σπυρόπουλο αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς και η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, στενή φίλη της Τζένης Μπότση, μίλησε στην εκπομπή «Pop up».

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τη φίλη μου που κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από τόσα χρόνια, να βρει την κατάλληλη στιγμή για αυτήν και να αναπνεύσει. Το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια αυτό. Κοιμόμουν κάθε μέρα και ήθελα να το δω να συμβαίνει όλο αυτό. Το γνώριζα. Δεν μιλάμε για λεκτική βία, μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό, ότι ένας άνθρωπος έχει την εξουσία και κάνει αυτά που κάνει στα κορίτσια έχοντας την εξουσία μέσα στο θέατρο… Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ