Σοκαριστικό: Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να πάρει τα λεφτά της ασφαλιστικής

Σοκαριστικό: Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να πάρει τα λεφτά της ασφαλιστικής

Η άτυχη γυναίκα πόζαρε για μια υποτιθέμενη τρυφερή φωτογραφία…

Μια σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την βρετανική εφημερίδα «Mirror». Σύμφωνα με όσα αναφέρει μία 32χρονη έγκυος γυναίκα στον 7ο  μήνα της εγκυμοσύνης της σπρώχθηκε από τον σύζυγό της σε γκρεμό, εκεί όπου την είχε οδηγήσει προκειμένου να βγάλουν μια ρομαντική φωτογραφία, για αν εισπράξει την ασφάλεια ζωής που της είχε κάνει λίγους μήνες νωρίτερα.

Όλα αυτά έγιναν στην Τουρκία με την Semra Aysal να χάνει άδικα την ζωή της, τον Ιούνιο του 2018, και ενώ ήταν διακοπές με τον 40χρονο σύζυγό της, Hakan Aysal.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο Hakan Aysal είχε κάνει ασφάλεια ζωής στην 32χρονη σύζυγό του λίγους μήνες πριν να την δολοφονήσει. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το σχέδιό του που έβαλε σε εφαρμογή τον Ιούνιο του 2018 καθώς η έρευνα που ήταν σε εξέλιξη για τις συνθήκες θανάτου της Semra δεν επέτρεψε την εκταμίευση της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία.

Στο κατηγορητήριο που εκπονήθηκε για το έγκλημα της «σκόπιμης δολοφονίας»« εναντίον του Τούρκου συζύγου, αναφέρει ότι «σχεδίαζε την δολοφονία της γυναίκας του, κάνοντας πρώτα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος για λογαριασμό της με εγγύηση 400.000 τουρκικών λιρών και όπου ο μόνος δικαιούχος ήταν ο ίδιος». Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ο μόνος λόγος που κάθισαν στην κορυφή του γκρεμού επί τρεις ώρες, ήταν για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν θα ήταν κοντά ώστε να τους έβλεπε. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν μόνοι τους, την σκότωσε σκόπιμα ρίχνοντάς την από τον γκρεμό.

Ο 40χρονος από την πλευρά του, σύμφωνα με την Mirror, υποστήριξε ότι είχε πάθος με τα extreme sports πριν τον γάμο του και γι’ αυτό έκανε ασφάλεια ζωής. Ερωτηθείς γιατί είχε φροντίσει να είναι αυτός που θα εισπράξει τα χρήματα αν πεθάνει η σύζυγός του, απάντησε ότι «δεν είχα δώσει σημασία στις λεπτομέρειες, εγώ απλά έφερα τη σύζυγό μου να υπογράψει, δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιος όρος».