Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ευχάριστα νέα για την μετεγχειρητική πορεία της υγείας του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ευχάριστα νέα για την μετεγχειρητική πορεία της υγείας του

Όλα όσα ανέφερε ο γιατρός του.

Τα καλά νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη συνεχίζονται . Μετά την ανάρτηση της συζύγου του, Εβελίνας Βαρσάμη, για την επιτυχία του χειρουργείου που είχε την Τρίτη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και την Ζήνα Κουτσελίνη ο γιατρός του Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, ο οποίος με μεγάλη αισιοδοξία ανέφερε ότι η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική και σε λίγες ώρες μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη και πολύπλοκη επέμβαση, λόγω των προηγούμενων χειρουργείων στα οποία έχει υποβληθεί ο Κωνσταντίνος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί και έφαγε κανονικά το πρωινό του. Δεν θα υπάρξει καμία απόρριψη μοσχεύματος γιατί είναι από το σώμα του. Αύριο θα του αφαιρέσουμε έναν επίδεσμο και θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο.

Η ψυχολογία του είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε μετά το χειρουργείο, ήταν ήρεμος και κοιμήθηκε καλά και δεν πονάει καθόλου. Τώρα μας ζητάει να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το νοσοκομείο», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός.

Δείτε το βίντεο παρακάτω από το 31.30

ΚΛΕΙΣΙΜΟ