Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε σπίτι του: Η φωτογραφία στον καναπέ και το σήμα της νίκης! (εικόνα)

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε σπίτι του: Η φωτογραφία στον καναπέ και το σήμα της νίκης! (εικόνα)

Μεγάλος μαχητής της ζωής. Του αξίζουν χίλια μπράβο.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την Πέμπτη υποβλήθηκε σε ένα επτάωρο χειρουργείο στο κεφάλι και όλα πήγαν κατ ευχήν. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, παρότι ήταν  πολύ δύσκολη επέμβαση με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται ιδιαιτέρως κρίσιμα, απέδειξε ακόμη μία φορά ότι είναι μεγάλος μαχητής, κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να επιστρέψει σπίτι του.

Η σύζυγός του- φύλακας άγγελος-, Εβελίνα Βαρσάμη χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία του, όπου κάθεται στον καναπέ και κάνει με το χέρι του το σήμα της νίκης, ενώ έγραψε πολύ τρυφερά λόγια γι αυτόν:

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ! Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά! Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά».

Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!!
Το…

Posted by Εβελίνα Βαρσάμη on Friday, April 2, 2021

ΚΛΕΙΣΙΜΟ