Βαριές κατηγορίες από την κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, για τη δεύτερη σύζυγό του- Την χαρακτηρίζει θρασύδειλη

Βαριές κατηγορίες από την κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, για τη δεύτερη σύζυγό του- Την χαρακτηρίζει θρασύδειλη

Όλα όσα αποκάλυψε για τη συμπεριφορά της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Σάντρα Βουτσά, ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα της και αγαπημένου ηθοποιού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για όλα. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, την Θεανώ Παπασπύρου, την οποία χαρακτήρισε θρασύδειλη, ενώ μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την Αλίκη Κατσαβού.

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πάρα πολύ την τέχνη. Αγόραζε πίνακες και όπως έλεγε ήταν μία επένδυση για τα τρία του κορίτσια. Μας έλεγε: «Όταν θα φύγω από τη ζωή θα μοιραστούν σε εσάς με κλήρωση». Όταν έλεγε αυτά ο πατέρας μου δεν υπήρχε ο Φοίβος, γι’ αυτό έλεγε για τις τρεις του κόρες. Εννοείται πως πλέον είναι δια του τέσσερα. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα μου είχε πάρει αυτούς τους πίνακες μέχρι τη στιγμή που θα γινόταν αυτή η κλήρωση, αλλά τώρα δεν τους δίνει και λέει πως είναι δικοί της. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου αλλάξανε τα δεδομένα και η Θεανώ λέει πως είναι δικοί της και δεν τους δίνει. Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους ανθρώπους. Ήταν επιθυμία του πατέρα μου. Δεν μπορώ να δεχτώ την απόφαση αυτή», είπε η Σάντρα Βουτσά, κόρη της αείμνηστης Έριικας Μπρόγιερ.

Στην εκπομπή μίλησε επίσης η αδερφή του Κώστα Βουτσά, Ελένη Βουτσά η οποία επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της ανιψιάς της.

«Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα, έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα. Ο αδερφός μου μού ζήτησε μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο που είχε στην κατοχή της. Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε. Τα κράτησε η Θεανώ».

Αντίθετα, για την τελευταία σύζυγο του πατέρας της, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια λέγοντας:

«Το θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα δεν το έχουμε λύσει ακόμα. Όμως θα πω κάτι: τη σύνταξη στην Ελλάδα δεν την παίρνεις αμέσως. Εκ των πραγμάτων, πέρασε πολύς καιρός μέχρι η Αλίκη να καταφέρει πολύ πρόσφατα να πάρει τη σύνταξη. Επίσης, δεν της είχε αφήσει καμία περιουσία τεράστια από πίσω και αυτό αποδεικνύει, όπως έχω ξαναπεί, πως η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα» είπε η Σάντρα Βουτσά, συμπληρώνοντας: «Επίσης να πω ότι κάποια στιγμή έκανα μια αναφορά στα έργα τέχνης, επειδή έβλεπα ότι κάτι συμβαίνει στην ατμόσφαια. Αμέσως μόλις μετά βγήκαν να πουν ότι η Αλίκη κάνει κάτι… Καμία σχέση! Δεν υπήρχε καμία περίπτωση αν αυτά τα πράγματα ήταν στα χέρια της Αλίκης πως θα έκανε κάτι τέτοιο. Έχει αποδείξει η Αλίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως τον πατέρα μου τον σεβόταν και ήταν μαζί του επειδή τον αγαπούσε πάρα πολύ και τον θαύμαζε. Ούτε ζούσαν μέσα στα πλούτη, ούτε την έκανε πρωταγωνίστρια. […] Η Αλίκη μάλιστα είχε δύο θιάσους παιδικούς, πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τον πατέρα μου», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς είχε κάνει τέσσερις γάμους και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Σάντρα από τον πρώτο του με την  χορεύτρια και ηθοποιό, Έρρικα Μπρόγερ, τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα από τον δεύτερο, με τη Θεανώ Παπασπύρου και τον μικρό Φοίβο από τον τέταρτο με την Αλίκη Κατσαβού.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ