Πέθανε ο μαέστρος Νίκος Δανίκας – Ο γιος του πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες»

Πέθανε ο μαέστρος Νίκος Δανίκας – Ο γιος του πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες»

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η τραγουδίστρια Πωλίνα γράφοντας: «Ο Νίκος Δανίκας δεν μένει πια εδώ…. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου, τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο τηλεοπτικός Φανούρης των «Άγριων Μελισσών»,  καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η τραγουδίστρια Πωλίνα γράφοντας « Ο Νίκος Δανίκας δεν μένει πια εδώ…. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου, τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Ο Νικος Δανικας δεν μενει πια εδω…..καλο ταξιδι αγαπημενε μου τα χρονια που ζησαμε στο μαγικο υπογειο της Μεδουσσας θαναι παντα στην καρδια μου!!!!

Posted by Polina Mishailidou on Monday, April 12, 2021

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε το μαέστρο και ο Κώστας Μακεδόνας: «Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Όλα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι «ουσίες και οινοπνεύματα» που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα, θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος Μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης,…

Posted by Kostas Makedonas official on Monday, April 12, 2021

ΚΛΕΙΣΙΜΟ