Ξεπέρασαν τους 18.5000 οι followers του πιλότου μετά την ομολογία- Πως εξηγείται

Ξεπέρασαν τους 18.5000 οι followers του πιλότου μετά την ομολογία- Πως εξηγείται

Σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ένα παράδοξο που έχει παρατηρηθεί, μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της 20χρονης γυναίκας του και του σκύλου τους δίπλα στο λίγων μηνών παιδί τους, είναι η γεωμετρική αύξηση των ακολούθων του στα social media.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, μιας και το προφίλ του στο intagram είναι ανοικτό, έχουν ξεπεράσει τις 18.500 χιλιάδες, γεγονός που προκάλεσε αρκετή συζήτηση. Ιδιαίτερα δε εφόσον δεν ευσταθεί το επιχείρημα ότι το κάνουν για να τον βρίσουν, αφού μπορούν ούτως ή άλλως, μιας και δεν είναι κλειδωμένο το προφίλ του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Παπαδημητριάδης που κλήθηκε να ερμηνεύσει αυτό το παράδοξο «είμαστε σε μια εποχή που όλοι έχουν πρόσβαση, ξαφνικά σαν να λεμέ να βλέπουν μέσα από την κλειδαρότρυπα τη ζωή ενός ανθρώπου που πρωταγωνιστεί σε κάτι τόσο ειδεχθές. Πολλοί άνθρωποι ακολουθώντας αυτό το προφίλ γράφουν και υβριστικά σχόλια, ίσως με μια ενδόμυχη άποψη ότι μπορεί κάποια στιγμή και να τα διαβάσει ο δράστης. Πολλές φορές βλέπουμε ότι τέτοιες προσωπικότητες είναι πολύ γοητευτικές. Ας πούμε στην Αμερική εγκληματίες λαμβάναν ερωτικές επιστολές στην φυλακή».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ