Οργή στο διαδίκτυο από τα σχόλια της Τένιας Μακρή και της Χρυσηίδας Δημουλίδου για τον συζυγοκτόνο

Οργή στο διαδίκτυο από τα σχόλια της Τένιας Μακρή και της Χρυσηίδας Δημουλίδου για τον συζυγοκτόνο

Τα διαβάζεις και αναρωτιέσαι αν όντως τα ξεστόμισαν…

Στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα», του ΣΚΑΙ βρέθηκε η Τένια Μακρή, η οποία στη συζήτηση που είχαν για την δολοφονία της Καρολάιν ,σχολίασε το προφίλ του συζυγοκτόνου  και την εικόνα που προσπαθεί να βγάλει προς τον κόσμο.

«Θα δούμε και την γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μια γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε και εσείς να είστε followers», είπε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος.  Μια δήλωση που προκάλεσε χαμό στα social media.

Είχε προηγηθεί το σχόλιο της γνωστής συγγραφέως, Χρυσηίδας Δημουλίδου που πραγματικά προκάλεσε μεγάλο σάλο, ενώ αρκετοί χρήστες εγκαλούν και τον εκδοτικό οίκο με τον οποίο συνεργάζεται.

Η συγγραφέας με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο facebook  έβγαλε πόρισμα ότι ο πιλότος «δεν πιστεύω πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της και πως όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της πως θέλει να χωρίσουν και ίσως τον εγκατέλειπε», καθώς θεωρεί ότι η άτυχη κοπέλα διαπίστωσε ότι ο έγγαμος βίος δεν είναι «ροζ».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το θύμα λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης και της απογοήτευσής της από τον γάμο της προκαλούσε  στον σύζυγό της ο οποίος  «ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες»  και μεταξύ άλλων σχολίων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «Όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της.Είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Πιστεύω πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον», γράφει η κυρία Δημουλίδου  και συμπληρώνει μια εξοργιστική θεωρία «Παίζει και  να  υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του»…

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ