Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της μικρής Αναστασίας: «Όμως δεν την κερδίζεις, το πνεύμα της δε νικιέται»

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της μικρής Αναστασίας: «Όμως δεν την κερδίζεις, το πνεύμα της δε νικιέται»

Ένας κόμπος στο στομάχι για όλα όσα πέρασε αυτή η μικρή ψυχούλα.

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της  7χρονης  Αναστασίας, η οποία είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου και βρισκόταν στις ΗΠΑ για την θεραπεία της.

Λίγες ώρες πριν χάσει την άνιση μάχη που έδινε, ο πατέρας της Ηλίας Τριανταφυλλάκης  είχε κάνει μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές.

«Της πήρες την ακοή, τις κάναμε καρδιές για να τις δείξουμε ποσό την αγαπάμε, της πήρες την αριστερή πλευρά , περπατούσε και ανέβαινε τις σκάλες με ένα χέρι και ένα πόδι, της πήρες την ομιλία, μας έκανε σχήματα με το χέρι , της πήρες το χαμόγελο, μας έλεγε πως χαμογελάει και ας μη φαίνεται. Της πήρες τη χαρά, τη ζωή της , απομονωμένη από τις φίλες της , την οικογένεια της και το σχολείο της, είχε τους δυο γονείς της κοντά να την αγαπάνε και να την φροντίζουν.

Της πήρες την τελευταία απόλαυση – το φαγητό, έβλεπε μαστερσεφ και ξεχνιόταν και έκανε ασκήσεις να μπορέσει να ξαναφάει. Της έδωσες τον χειρότερο χειμώνα των 150 ετών να πηγαίνει σε ένα παγωμένο σπίτι 15 φορές τη μέρα τουαλέτα. Αναγκάστηκε να φορέσει πάνες αλλά δε την ένοιαξε γιατί την φρόντιζαν οι γονείς της όπως ήταν μωρό. Δεν ήθελε ποτε να κάτσει σε παιδικό καρότσι , την έβαλες σε αναπηρικό. Της άρεσε να πηγαίνει στο μοναστήρι και στην εκκλησία , την έβαλες σε νοσοκομείο να μην μπορεί να βγει.

Της άρεσε να φτιάχνει τα μαλλιά της , της πήρες αρκετά. Τώρα πας να της πάρεις την ανάσα της , μόνο έτσι μπορείς να την λυγισεις. Όμως δεν την κερδίζεις, ότι και να γίνει δεν μπορείς. Το πνεύμα της δε νικιέται».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ