Ξεστραβώσου! 10 σημάδια ότι ένας άνδρας σε φλερτάρει

Ξεστραβώσου! 10 σημάδια ότι ένας άνδρας σε φλερτάρει

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν ο συμπαθητικός τύπος απέναντί σας, σας φλερτάρει;

Αν είστε από τις γυναίκες που δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε το φλερτ, τότε σίγουρα πρέπει να διαβάσετε αυτό το κείμενο. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα (σχεδόν) αν κάποιος ενδιαφέρεται για σας. Και αν σας είναι δύσκολο να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος, ίσως σας βοηθήσει να ξεκινήσετε από κάπου.

1.Χαμόγελο

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι ένα καλό σημάδι όταν μιλάμε για φλερτ και ένα σιγουράκι ότι ο άνδρας απέναντί σας, δείχνει ενδιαφέρον. Αν παρατηρήσετε ότι σας χαμογελά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να του αρέσετε και να θέλει να σας πλησιάσει. Ίσως να είναι ντροπαλός, οπότε θα πρέπει να του δώσετε εσείς την ευκαιρία να έρθει κοντά σας, ανταποδίδοντας το χαμόγελο (εάν φυσικά αρέσει και σε σας).

2.Κοκκίνισμα

Ίσως μπορείτε να αντιληφθείτε ότι είναι δύσκολο να φλερτάρουν μαζί σας οι ντροπαλοί άνδρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε έναν τέτοιου είδους άνθρωπο. Αν παρατηρήσετε ότι ένας άντρας κοκκινίζει όταν είναι γύρω σας, αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια ότι προσπαθεί να φλερτάρει μαζί σας. Το κοκκίνισμα είναι μια σωματική λειτουργία, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και αν κοκκινίζει, σίγουρα θα του αρέσετε.

3.Οπτική επαφή

Αυτό το σημάδι είναι λίγο ιδιαίτερο και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Η οπτική επαφή είναι σημαντική κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας. Ανάλογα με το πόση ώρα ένας άνθρωπος έχει οπτική επαφή μαζί σας, καταλαβαίνετε αν του αρέσετε ή αν είναι αδιάφορος για εσάς. Εάν ο άνδρας απέναντί σας διατηρεί οπτική επαφή μαζί σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι ο μέσος άνθρωπος, αυτό είναι ένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται για σας.

4.Αντικατοπτρισμός

Μερικές φορές οι άντρες αντικατοπτρίζουν τις κινήσεις μιας γυναίκας, χωρίς καν να το γνωρίζουν. Η αντανάκλαση είναι άλλο ένα σημάδι ότι φλερτάρει μαζί σας. Για παράδειγμα, αν εσείς γελάτε, ανεπαίσθητα αυτός που σας φλερτάρει θα αρχίσει να γελάει. Όλο αυτό είναι φυσικό, αφού αντανακλά κάτι που αγαπάμε. Εκτός αυτού, πολλές ιστοσελίδες για τους singles, θεωρούν ότι ο αντικατοπτρισμός είναι μια πάρα πολύ καλή μέθοδος να φλερτάρει κάποιος και την συστήνουν σε όσους είναι μόνοι και ψάχνουν…

5.Χέρια στους γοφούς

Αν ένας άνδρας στέκεται με τα χέρια στους γοφούς ή τοποθετεί τους αντίχειρες στις θηλιές της ζώνης, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι σας φλερτάρει. Με αυτό τον τρόπο, ο ίδιος προσπαθεί να σας δείξει ότι είναι ένας άνδρας που προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, ενώ αποκαλύπτει την “μάτσο” πλευρά του. Μπορεί να μην σας ελκύουν αυτού του είδους οι άνδρες, ωστόσο είναι ένα από τα σημάδια ότι προσπαθούν να φλερτάρουν μαζί σας.

6.Άγγιγμα Εάν καθώς μιλάτε σας αγγίζει, αυτό είναι σίγουρα σημάδι ότι του αρέσετε. Όταν ένας άντρας όμως σας αγγίζει κατά λάθος, αυτή είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι θέλει να τραβήξει την προσοχή σας. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος προσπαθεί να κάνει αντιληπτή την παρουσία του και με οποιαδήποτε δικαιολογία να πιάσει την κουβέντα μαζί σας. Σας αρέσει αυτός ο τύπος; Αν ναι, φλερτάρετε κι εσείς!

7.Ο τρόπος που γέρνει το κεφάλι Ο τρόπος που ένας άνθρωπος γέρνει το κεφάλι του, μπορεί να σημαίνει ότι σας φλερτάρει. Αν γέρνει το κεφάλι προς το μέρος σας, αυτό σημαίνει ότι ακούει με προσοχή κάθε λέξη που λέτε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι πολύ δεκτικός σε ό,τι λέτε και ενδιαφέρεται πραγματικά για την συζήτηση μαζί σας.

8.Διεσταλμένες κόρες Μερικές φορές τα μάτια μας μας προδίδουν ακόμη κι αν προσπαθούμε να κρυφτούμε. Όταν νιώθουμε έλξη για κάποιον ή κάτι οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται και γίνονται μεγαλύτερες. Όταν νιώθουμε αποστροφή για κάτι, οι κόρες των ματιών μικραίνουν. Εάν παρατηρήσετε ότι οι κόρες στα μάτια του άνδρα διατηρούνται μεγαλύτερες από όσο θα έπρεπε, αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια ότι σας θέλει πολύ.

9.Σηκωμένα φρύδια Ένα άλλο σημάδι ότι ο τύπος απέναντί σας σας φλερτάρει, είναι τα φρύδια που έχει σηκώσει. Αν οι κόρες των ματιών του έχουν μεγαλώσει (όπως αναφέραμε πιο πάνω) και έχει σηκώσει τα φρύδια του ενώ μιλάτε, αυτό είναι σίγουρο σημάδι ότι φλερτάρει μαζί σας. Προσέξτε το και σίγουρα θα το δείτε!

10.Νευρικές κινήσεις Είστε νευρικές όταν βρίσκεστε γύρω από το αγόρι που σας αρέσει; Εντάξει, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η νευρικότητα έχει να κάνει με την προσδοκία αφού δε μπορείτε να ξέρετε αν ο άνθρωπος απέναντί σας ενδιαφέρετε ή όχι για εσάς. Αν δείτε λοιπόν κινήσεις εκνευρισμού, αυτό είναι επειδή ενδιαφέρεται για σας και ίσως είναι λίγο νευρικός ώστε να ξεκινήσει την κουβέντα μαζί σας. Π