Ζένια Μπονάτσου: Η ξεκάθαρη απάντησή της για τη διαμάχη για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη

Ζένια Μπονάτσου: Η ξεκάθαρη απάντησή της για τη διαμάχη για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη

Οι δύο κόρες της ηθοποιού είχαν έρθει σε μεγάλη ρήξη μετά το θάνατό της για το σπίτι.

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη.

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει και για το θέμα της διαμάχης που είχε ξεσπάσει για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ανάμεσα στη μαμά της και τη θεία της Άννα Μαρία Λυκουρέζου.

Και η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη.

Έχεις κρατήσει κάποιο από τα προσωπικά της αντικείμενα;

Πολλά. Και ρούχα και αξεσουάρ. Καταρχάς, έχω κρατήσει την ταμπακιέρα της με τα τελευταία επτά τσιγάρα που είχε στην τσάντα της και δεν πρόλαβε να τα καπνίσει. Επειδή η γιαγιά μου ήταν λάτρις του τσιγάρου, η ταμπακιέρα της ήταν σαν προέκταση του χεριού της. Έχει ξεφτίσει λίγο στην άκρη γιατί τη χρησιμοποιούσε συχνά, αλλά για εμένα συμβολίζει τις στιγμές που χαλάρωνε, γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Και επειδή της άρεσε να φοράει δύο ίδια βραχιόλια στο δεξί και στο αριστερό χέρι, έχω κρατήσει και δύο λευκά δερμάτινα περικάρπια, γιατί το λευκό ήταν το αγαπημένο της χρώμα. Αυτά τα δύο αντι κείμενα είναι για εμένα πολύ σημαντικά και κάθε φορά που τα κοιτάζω τη φέρνω κατευθείαν στο μυαλό μου.

Πηγαίνεις στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη όπου μένατε μαζί;

Εννοείται ότι πηγαίνω, αλλά μου είναι δύσκολο. Είναι ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις. Μην ξεχνάς ότι εκεί μέναμε η γιαγιά μου, ο παππούς μου, η θεία μου, η μητέρα μου κι εγώ. Όταν ξαφνικά εκεί που ήταν ένα σπίτι γεμάτο ζωή, πας και το βλέπεις άδειο, δεν μπορείς να μη στενοχωριέσαι. Ακόμα κι αν πάω με φίλους μου, επειδή γύρω μου υπάρχουν αντικείμενα που όλο και κάτι μου θυμίζουν, δεν αισθάνομαι ότι θα περάσω καλά.

Τελικά το σπίτι αυτό θα το κρατήσετε ή θα το πουλήσετε;

Προς το παρόν το κρατάμε.

Σε ρωτάω γιατί για αυτό το σπίτι είχαν έρθει σε αντιπαράθεση η μητέρα σου με τη θεία σου.

Όλα αυτά έχουν λυθεί και ανήκουν στο παρελθόν.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ