Mad Clip: Έρχεται διαμάχη για το μοίρασμα της μεγάλης περιουσίας του

Mad Clip: Έρχεται διαμάχη για το μοίρασμα της μεγάλης περιουσίας του

«Υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα».

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την τραγική είδηση του θανάτου και της κηδείας του Mad Clip  και ενώ ακόμα δεν έχει βγει το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, έχουν ήδη αρχίσει να υπάρχουν θέματα αναφορικά με το μοίρασμα της περιουσίας του τράπερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για το «Πρωινό», υπάρχει διάσταση απόψεων στην οικογένεια του καλλιτέχνη για την διαχείριση της περιουσίας του. Έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τον δημοσιογράφο θέμα με την διαχείριση των οχημάτων, του σπιτιού που διέμενε, τα κοσμήματά του αλλά και τα πολλά μετρητά που είχε.

Δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο: το πρώτο αφορά στο αν έχουν παρθεί αντικείμενα από το σπίτι του καλλιτέχνη χωρίς την σύμφωνη έγκριση του περιβάλλοντός του και το δεύτερο ποιος έχει τα κλειδιά του σπιτιού και πρόσβαση σε πολλά μετρητά, κοσμήματα και ΙΧ αυτοκίνητα.

Από τον δημοσιογράφο πάντως τονίστηκε πως η περιουσία του τράπερ και η διαχείριση αυτής, θα είναι ένα θέμα το οποίο θα απασχολήσει στο μέλλον τα media.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ