«Πόλεμος» για τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου

«Πόλεμος» για τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου

Στα δικαστήρια ο γιος του με την αδερφή του και τη δεύτερη σύζυγο του ηθοποιού.

Άσχημη τροπή έχουν πάρει τα ζητήματα κληρονομιάς του Ανέστη Βλάχου λίγο μόλις καιρό μετά το θάνατό του,  αφού φαίνεται ότι η λύση θα δοθεί μέσω των δικαστηρίων.

Ο αγαπημένος «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου είχε δύο παιδιά ένα γιο από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη, τον Ηρακλή και μία κόρη από τον δεύτερο με την συνάδελφό του Μαρία Γαρίτση, την Έλλη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πριν από λίγες ημέρες ο γιος του εκλιπόντος πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά. Έτσι, οδηγείται στα δικαστήρια αμφισβητώντας την.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Ηρακλή Βλάχου, ο οποίος δήλωσε: «Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ