Στη φυλακή πατέρας που σκότωσε τον φίλο της ανήλικης κόρης του, επειδή την πούλησε σε κύκλωμα trafficking

Στη φυλακή πατέρας που σκότωσε τον φίλο της ανήλικης κόρης του, επειδή την πούλησε σε κύκλωμα trafficking

Την είχε πουλήσει ο φίλος της για 1000 δολάρια.

Σαν από σενάριο ταινίας η ιστορία ενός πατέρα που έσωσε την κόρη του από κύκλωμα trafficking και σκότωσε τον απαγωγέα και προαγωγό συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Ο 60χρονος Τζον Άισμαν δολοφόνησε τον 19χρονος σύντροφο της κόρης του, Άαρον Σόρενσεν, γιατί την είχε απαγάγει και προωθήσει σε κύκλωμα σωματεμπόρων έναντι χιλίων δολαρίων. Ο Άισμαν κατάφερε να εντοπίσει και να απελευθερώσει την κόρη του, ενώ λίγο αργότερα πήρε και εκδίκηση.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν πριν ένα χρόνο περίπου και, ωστόσο, το πτώμα του 19χρονου βρέθηκε τώρα και αποκαλύφθηκε η φρικιαστική ιστορία.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο ο δράστης εντόπισε τη διεύθυνση του απαγωγέα και προαγωγού της κόρης του, του έστησε καρτέρι και όταν εμφανίστηκε, του επιτέθηκε, τον έδεσε και τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο. Τον οδήγησε σε απομακρυσμένη περιοχή, τον μαχαίρωσε και τον εγκατέλειψε.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν γείτονας επικοινώνησε με την αστυνομία, ενημερώνοντας τις αρχές ότι ο Άισμαν παραδέχτηκε ότι σκότωσε κάποιον και έκρυψε το πτώμα του στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Ο πατέρας του θύματος trafficking συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.