Πέθανε στα 40 της η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Εύα Μπουντούρη

Πέθανε στα 40 της η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Εύα Μπουντούρη

Τα τελευταία 15 χρόνια έκανε εκπομπές στον  «Εν Λευκώ».

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης. Η ραδιοφωνική παραγωγός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών μετά από επιπλοκές που είχε σε προληπτική χειρουργική επέμβαση.

Την είδηση έκανε γνωστή Σταματίνα Τσιμτσιλή που θέλησε να της πει «αντίο» μέσα από την εκπομπή της « Happy Day», καθώς οι δυο τους γνωρίζονταν πολύ καλά, αφού η αδελή της άτυχης ραδιοφωνικού παραγωγού την έχει παντρέψει με τον Θέμη Σοφό.

«Χθες ήμουν σε μία άλλη διάθεση, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε τελικά ότι η αδερφή της έχασε τη μάχη για τη ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο… Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα για ένα δύο λεπτά να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ…

Η Εύα ήταν πάντα ένα πολύ φωτεινό πλάσμα. Εμείς μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη στην Κυψέλη, εμείς στα Άνω Πατήσια. Η αδερφή της Αλεξάνδρα ήταν εκείνη που μας πάντρεψε. Έχουμε κάνει πολλή παρέα ως παιδιά, με την αδερφή της πιο πολύ.

Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο προληπτικά για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν αφορούν και τον πολύ κόσμο. Το σίγουρο είναι ένας άγγελος στον ουρανό… Το σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρέμονται από μία κλωστή και επειδή χθες όταν έμαθα την είδηση… Ένα κορίτσι 40 χρονών….

Να λέτε όλα αυτά τα σ’ αγαπώ που νιώθετε, να μην τα ξεχνάτε. Να ζείτε την κάθε μέρα. Η Εύα Μπουντούρη σαν αερικό που ήταν είχε όλες αυτές τις ανησυχίες… Τι να πω δεν ξέρω…» ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ