Η Ρούλα Βροχοπούλου σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Υπήρξα κακή μητέρα. Ο γιος μου έφυγε, δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει»

Η Ρούλα Βροχοπούλου σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Υπήρξα κακή μητέρα. Ο γιος μου έφυγε, δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει»

Δεν κρύφτηκε από τις ευθύνες της.

Μετά από καιρό η Ρούλα Βροχοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και έκανε την αυτοκριτική της. Συγκεκριμένα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο του γάμου της αλλά και του μετέπειτα χωρισμού της με τον Φραν, καθώς, επίσης, και τον αντίκτυπο που είχε ο τότε τρόπος ζωής της στη σχέση της με τον γιο, που είχε ήδη αποκτήσει.

«Ήταν λάθος η επιλογή μου λόγω της διαφοράς ηλικίας. 29 χρόνια μεγαλύτερη. Τι περίμενα; Να με αγαπήσει; Τον αγάπησα σαν Θεό μου. Δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά. Δεν του κρατώ κακία. Τον ξεπέρασα μετά από 15 χρόνια.

Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παρελθόν μου. Όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις, να βγαίνω, να κλαίω. Έγινα ρεζίλι. Ρεντίκολο. Έπεσα πολύ χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί είχα ένα παιδί. Έχω ένα παιδί. Αυτό το παιδί το έκανα να ντρέπεται. Γιατί είναι μακριά μου τώρα;Ντρέπεται για τη μάνα του. Δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα τον εαυτό μου. Κοιτούσα πως θα περνάω καλά εγώ, πως θα κάνω δεξιώσεις στα ακριβότερα, πως θα γυρνάω όλη την Ευρώπη με τον Φραν και δεν σκέφτηκα το παιδί μου. Να μην είχα παιδί, να τα κάνω αυτά τα θέατρα. Αφού είχα παιδί έπρεπε να είμαι σοβαρή και καλή μητέρα. Υπήρξα κακή μητέρα. Πολύ κακή. Δεν μου το συγχωρεί το παιδί μου», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια, εμφανώς μετανιωμένη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ