Ό,τι πιο γλυκό και συγκινητικό θα δεις σήμερα: O μικρός Παναγιώτης- Ραφαήλ αφηγείται παραμύθι με μοναδικό τρόπο! (video)

Ό,τι πιο γλυκό και συγκινητικό θα δεις σήμερα: O μικρός Παναγιώτης- Ραφαήλ αφηγείται παραμύθι με μοναδικό τρόπο! (video)

Δυο χρόνια μετά ο μικρός δυναμώνει όλο και πιο πολύ.

Η ιστορία του Παναγιώτη- Ραφαήλ, του μικρού που, μετά από πανελλήνια κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ υπερκαλύπτοντας το ποσό που χρειαζόταν, για να υποβληθεί στη Βοστώνη σε γονιδιακή θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει  την νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, δείχνει ότι τέτοιοι αγώνες αξίζει να δίνονται.

Δύο χρόνια μετά την επέμβαση πηγαίνει όλο και καλύτερα και οι γονείς του θέλησαν να ευχαριστήσουν για μία ακόμη φορά όλο τον κόσμο που βοήθησε. Και το έκαναν με ένα υπέροχο βίντεο του Παναγιώτη- Ραφαήλ, το οποίο ανήρτησαν στο Facebook, όπου ο μικρός αφηγείται με μοναδικό τρόπο ένα από τα αγαπημένα του παραμύθια.

«Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία. Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει ολο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη. Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!» έγραψαν χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ