Παιχνίδια της μοίρας: Τι συνδέει την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη και του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη;

Παιχνίδια της μοίρας: Τι συνδέει την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη και του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη;

Η τραγική σύνδεση των δύο οικογενειών.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη από τον 23χρονο χούλιγκαν σόκαρε το πανελλήνιο. Δύο γονείς αποχαιρέτησαν για πάντα το παιδί τους γιατί κάποιος το δολοφόνησε με πρόσχημα την οπαδική του ταυτότητα.

Λίγα χρόνια πριν,  στις 28 Νοεμβρίου του 2018 , μας είχε σοκάρει εξίσου και η ειδεχθής δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Λίνδο της Ρόδου, η οποία βιάστηκε και έχασε τη ζωή της βάναυσα, αφού την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα οι δύο νεαροί δολοφόνοι της.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη το 2003 εργαζόταν στο ίδιο σχολείο με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη και 20 χρόνια μετά επικοινώνησαν, θρηνώντας την απώλεια των παιδιών τους.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν στον ΑΝΤ1. «Μου έγραφε: ”Κούλα και Γιάννη, από σήμερα είστε αδέλφια μου. Είμαστε οικογένεια”», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη  και συμπλήρωσε ο πατέρας της «έγραφε μέσα από τα μηνύματά της πως θυμόταν το κορίτσι μας, την Ελένη μας, που πήγαινε Β’ Δημοτικού τότε. Μας συγκίνησε».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ