Πέτρος Κουσουλός: Ο γάμος με σχεδιάστρια κοσμημάτων και οι δύο υπέροχες κόρες! (εικόνες)

Πέτρος Κουσουλός: Ο γάμος με σχεδιάστρια κοσμημάτων και οι δύο υπέροχες κόρες! (εικόνες)

Ο δημοσιογράφος ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, αφού μαζί με τον συνάδελφό του, Βασίλη Λαμπρόπουλο και την Αγγελική Νικολούλη έχουν πάρε επί …προσωπικού την υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και με ερευνητικό ρεπορτάζ βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κουσουλό, εκδότης της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» και συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της στο Star.

Ο δημοσιογράφος στην προσωπική του ζωή έχει επιλέξει να ζει ήρεμα και οικογενειακά. Παρότι, σχετικά μικρός σε ηλικία είναι 41 ετών έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με την σχεδιάστρια κοσμημάτων, Όλγα Ζαριφοπούλου και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο το 2018.

«Με την Όλγα γνωριστήκαμε τυχαία, για λόγους καθαρά επαγγελματικούς. Στη συνέχεια υπήρξε μια σποραδική επαφή, η οποία μετατράπηκε σε επιμονή από την μεριά μου (γέλια) και ακολούθησε η σχέση!

Η Όλγα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, αυτοδημιούργητη, δυναμική. Ασχολείται με την σχεδίαση κοσμημάτων και έχει δικά της μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο. Κάναμε πολιτικό γάμο σε πολύ στενό κύκλο, κυρίως συγγενών, επειδή ο Όλγα ήταν ήδη έγκυος στον πέμπτο μήνα», έχει δηλώσει ο Πέτρος Κουσουλός σε συνέντευξή του στο Happy Day.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ