Πώς ο πρόεδρος από το «Νησί» έσωσε τη ζωή ενός 4χρονου προσφυγόπουλου

Πώς ο πρόεδρος από το «Νησί» έσωσε τη ζωή ενός 4χρονου προσφυγόπουλου

Ένα 4χρονο προσφυγόπουλο που περιπλανιόταν ασυνόδευτο στο κέντρο της Αθήνας βοήθησε ο γνωστός ηθοποιός -μεταξύ άλλων από το ρόλο του στο «Νησί»- Θοδωρής Κατσαφάδος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Espresso: «Φοβήθηκα για τυχόν κίνδυνο του μικρού από κυκλώματα εμπορίας οργάνων». Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος συνάντησε το αγόρι στη γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίου να περιπλανιέται ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μόλις αντιλήφθηκε πως το μικρό παιδί ήταν μόνο του, κάλεσε τις Αρχές και άρχισε να του μιλάει μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε, αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπος με αλλοδαπούς που σύχναζαν στην περιοχή και έλεγαν πως ήξεραν την οικογένεια του παιδιού. «Δεν το επέτρεψα. Αν δεν ερχόταν η αστυνομία, δεν θα έφευγα από το σημείο ούτε εγώ, ούτε ο μικρός» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαφάδος.

Ευτυχώς, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του μικρού και να εντοπίσει, μέσα σε λίγη ώρα, την οικογένειά του σε κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής.
Πηγή: athensvoice.gr