Συνάντηση κορυφής! Οι ορκισμένοι εχθροί από το Fame Story Άσπα και Ελεάνα τραγούδησαν μαζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση κορυφής! Οι ορκισμένοι εχθροί από το Fame Story Άσπα και Ελεάνα τραγούδησαν μαζί (ΒΙΝΤΕΟ)

14 χρόνια μετά τους ομηρικούς καβγάδες στο Fame Story, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και η Άσπα Τσίνα φαίνεται πως έχουν αφήσει πλέον στο παρελθόν όλες τις διαφορές που τους χώριζαν κάποτε.

Αφορμή για τη συνάντησή τους στάθηκε η επίσκεψη της Άσπας Τσίνα στο μαγαζί που τραγουδά η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Οι δυο τραγουδίστριες τραγούδησαν μαζί στη σκηνή και αργότερα φωτογραφήθηκαν στο καμαρίνι.

«Επισκέφτηκα τις «Γραμμές» για να τη δω και να την ακούσω. 14 χρόνια μετά…Ατέρμονη συζήτηση στο καμαρίνι της, αναμνήσεις, εκμυστηρεύσεις, γέλια, ζεστασιά… Το 3λεπτο που μοιραστήκαμε τραγουδιστικά όταν η Ελεάνα Παπαϊωάννου με ανέβασε στη σκηνή… Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε …Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αγάπη μας για το τραγούδι και τη μουσική παραμένουν σταθερές αξίες στη ζωή μας και μας ενώνουν πάντα..» έγραψε για τη συνάντησή τους η Άσπα Τσίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συνάντηση κορυφής! Οι ορκισμένοι εχθροί από το Fame Story Άσπα και Ελεάνα τραγούδησαν μαζί (ΒΙΝΤΕΟ) Συνάντηση κορυφής! Οι ορκισμένοι εχθροί από το Fame Story Άσπα και Ελεάνα τραγούδησαν μαζί (ΒΙΝΤΕΟ) Συνάντηση κορυφής! Οι ορκισμένοι εχθροί από το Fame Story Άσπα και Ελεάνα τραγούδησαν μαζί (ΒΙΝΤΕΟ)