Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό στον αέρα: «Συγγνώμη, κάτι μου συμβαίνει»

Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό στον αέρα: «Συγγνώμη, κάτι μου συμβαίνει»

Παρουσιάστρια ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό της Οκλαχόμα των ΗΠΑ άρχισε να παθαίνει εγκεφαλικό την ώρα που ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εξωτερικό ρεπόρτερ.

Η Τζούλι Τσιν, παρουσιάστρια του καναλιού KJRH, άρχισε να χάνει τα λόγια της, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακόψει για λίγα λεπτά τη σύνδεση και να δώσει πάσα στη μετεωρολόγο, η οποία ανέλαβε και τη μετάδοση, καθώς η συνεργάτης της δεν μπορούσε να συνεχίσει.

«Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους. Ας προχωρήσουμε και ας πάμε στη μετεωρολόγο Άνι Μπράουν», είπε και η μετεωρολόγος πήρε το λόγο ενώ αστειευόμενη της είπε «Τζούλι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, σε αγαπάμε τόσο πολύ.Όλοι έχουμε τέτοιες μέρες».

Οι συνάδελφοί της κάλεσαν ασθενοφόρο και η Chin μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Κυριακής, με ανάρτησή της στο Facebook εξήγησε ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι ο γιατρός πίστευε πως αυτό που έπαθε ήταν «η αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι ένα πλήρες εγκεφαλικό».

«Το επεισόδιο φάνηκε να εμφανίστηκε από το πουθενά. Ένιωθα υπέροχα πριν από την εκπομπή μας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μερικώς την όρασή μου στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα, το χέρι μου μούδιασε. Ήξερα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα, όταν το στόμα μου δεν έλεγε τις λέξεις που ήταν ακριβώς μπροστά μου. Αν παρακολουθούσατε το πρωί του Σαββάτου, ξέρετε πόσο απελπισμένα προσπάθησα να συνεχίσω την εκπομπή, αλλά τα λόγια δεν έβγαιναν», έγραψε μεταξύ άλλων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ