Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μιλά για το διαζύγιό της από τον βετεράνο μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μιλά για το διαζύγιό της από τον βετεράνο μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη

«Απλά μια μέρα ένας γάμος τελείωσε».

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο την Τρίτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, πριν από τέσσερα χώρισε με τον βετεράνο μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δίδυμα.

 «Φέτος το καλοκαίρι είπα “για να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, πώς θα το πάμε αυτό το έργο”. Πολλά πράγματα όταν συμβαίνουν στη ζωή μας, θέλει ένα χρόνο να προσαρμοστείς, να επιλέξεις το πού θες να πας. Εγώ δεν είμαι ούτε άνθρωπος που αφήνω τις καταστάσεις να με πηγαίνουν, ούτε κάτι τέτοιο επιθυμώ για τον εαυτό μου. Θέλει στη συνέχεια να ξέρεις πώς θέλεις να προχωρήσεις και αυτό εξαρτάται από σένα.

Οι επόμενες μέρες έχουν να κάνουν με την επιλογή, πώς θέλεις να πορευτείς, τι βάζεις προτεραιότητα στη ζωή σου. Εγώ έκανα εργασιοθεραπεία, νομίζω είναι ξεκάθαρο και σαφές. Μετά λες έβαλα πολλά φορτία στους ώμους μου και συνέχισα να τα κουβαλάω από κεκτημένη ταχύτητα. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεται πια και ότι δεν το έχεις και ανάγκη πια. Και λες θέλω λίγη ξεγνοιασιά, λίγη ανεμελιά. Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ