Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου- Μαχαιρώθηκε σε καβγά για τη σειρά σε καντίνα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου- Μαχαιρώθηκε σε καβγά για τη σειρά σε καντίνα

Ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο 25χρονος που τον μαχαίρωσε 15 φορές στη Βαρυμπόμπη.

Με 15 μαχαιριές νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος γνωστού μοντέλου. Πρόκειται για τον Γιάννη μάρκου, πρώην σύντροφο της Τζούλια; Νόβα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο επιχειρηματίας 58 ετών, που δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate δίνει μάχη στην εντατική μετά από 15 μαχαιριές που δέχτηκε από άντρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Βαρυμπόμπη.

Όλα ξεκίνησαν στις 04.30 τα ξημερώματα μπροστά σε ένα κατάστημα εστίασης της Βαρυμπόμπης. Ο 60χρονος επιχειρηματίας μαζί με δύο γνωστούς του βρέθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης.

Μπήκαν δύο νεαροί, 20 και 25 ετών κι οι πέντε μάλωσαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, ωστόσο ο 25χρονος που μαχαίρωσε με τόσο μένος τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας  βρίσκεται στην εντατική και ήδη έχει υποβληθεί σε ένα χειρουργείο.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου χαροπαλεύει στην εντατική μετά από επίθεση με 15 μαχαιριές που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Βαρυμπόμπη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ