Κώστας Μπάσης: Πέθανε ο γιατρός «Βουλίδης» της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης»

Κώστας Μπάσης: Πέθανε ο γιατρός «Βουλίδης» της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης»

Σε ηλικία 74 ετών.

Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση από τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από την ζωή ο Κώστας Μπάσης. Ο ηθοποιός σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη, συνεργάστηκε με πολλούς θεατρικούς οργανισμούς και υπηρέτησε για πολλά χρόνια το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Παράλληλα, είχε αρκετές συμμετοχές και σε ελληνικές σειρές, ενώ έγινε ευρέως γνωστός μέσω του ρόλου του πλαστικού χειρουργού, Βουλίδη στη σειρά του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κώστα Μπάση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, στην ίδια ανάρτησή του στο facebook που αναφερόταν και στον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη.

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας… Η γλυκιά μας Μίνα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια…

Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου… Καλό ταξιδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Κώστα Μπάση και τη Μίνα Αδαμάκη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ