Εύα Καϊλή: Πού βρίσκεται η δίχρονη κόρη της, μετά τη σύλληψη της ίδιας και του συντρόφου της;

Εύα Καϊλή: Πού βρίσκεται η δίχρονη κόρη της, μετά τη σύλληψη της ίδιας και του συντρόφου της;

Και οι δυο γονείς της μικρής είναι προφυλακισμένοι.

Σαν βόμβα έσκασε την Παρασκευή ότι η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός  της, ο Ιταλός, Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν προσαχθεί και στην πορεία συλληφθεί για υπόθεση διαφθοράς που αφορά σε δωροδοκία από το Κατάρ σχετικά με το Μουντιάλ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες εκεί.

Μάλιστα, η ανακοίνωση της βελγικής εισαγγελίας αναφέρει χαρακτηριστικά για τις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν ότι έγιναν για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά».

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και ο σύντροφός της, έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 2χρονη Αριάδνη και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται που βρίσκεται η μικρούλα, εφόσον και οι δύο γονείς της είναι προφυλακισμένοι και βρίσκονται σε ξένη χώρα και οι δύο, για την μεν Εύα Καϊλή, οι συγγενείς της Ελλάδα, για τον δε Φραντσέσκο Τζόρτζι στην Ιταλία.

Απάντηση έδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και πιο συγκεκριμένα ο αστυνομικός συντάκτης, Πέτρος Κουσουλός. «Τώρα σε ό,τι αφορά το δίχρονο παιδάκι της, πρέπει να πούμε ότι τις πρώτες ώρες τις πέρασε με τη σύζυγο του πατέρα της. Πλέον είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή που έχει ξεσφραγιστεί» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ