Ελεύθερος και παντρεμένος ο Δάνος Μουρατίδης που είχε δολοφονήσει την Κική Κούσογλου και την αναζητούσε στο «Φως στο Τούνελ»

Ελεύθερος και παντρεμένος ο Δάνος Μουρατίδης που είχε δολοφονήσει την Κική Κούσογλου και την αναζητούσε στο «Φως στο Τούνελ»

Ζει εκτός Ελλάδας.

Συντετριμμένη η μητέρα της Κικής Κούσογλου από τη Βέροια που δολοφονήθηκε 18 χρόνια πριν από τον σύντροφό της, Δάνο Μουρατίδη, σχολίασε τις πληροφορίες που θέλουν τον δολοφόνο της κόρης να αποφυλακίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και να είναι παντρεμένος και εκτός χώρας.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το μακρινό 2005 το πανελλήνιο, τόσο για την αγριότητα του εγκλήματος όσο και για το «θέατρο» που έπαιζε ο δράστης, ο οποίος παρουσιαζόταν στην τηλεόραση κάνοντας εκκλήσεις για να βρεθεί, δήθεν, η αγαπημένη του. Συνελήφθη λίγο αργότερα αφού «προδόθηκε» από ένα μήνυμα που είχε στείλει στην Κική Κούσογλου και υπέθεσε ότι θα του χρησίμευε ως άλλοθι.

«Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πως νιώθω αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί. Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει.

Κάθε μέρα που βλέπω στην τηλεόραση αυτά τα κορίτσια που τα σκοτώνουν, ανεβαίνει η πίεσή μου στο κεφάλι μου. Δεν έχουμε νόμους για αυτό το πράγμα. Ποια είναι τα ισόβια; Εγώ σαν μάνα που μου σκότωσε το παιδί μου δεν θα πω ποτέ να τον σκοτώσουν. Δεν θα πω ποτέ αυτή την λέξη. Αλλά θα ήθελα να μείνει μέσα ισόβια. Και ας ζει.

Τα κορίτσια να μιλάνε στους γονείς τους, με το παραμικρό που τους συμβαίνει. Να μην φοβούνται να το πουν» και πρόσθεσε «αν η κόρη μου, μου είχε πει έστω και το παραμικρό θα μπορούσα κάτι να είχα κάνει. Δεν μου έλεγε τίποτα ούτε εμένα ούτε στην αδελφή της. Τα κρατούσε μέσα της.

Εύχομαι να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι, όχι από εμένα, αλλά από τα δικά μου τα άτομα ότι θα του κάνουν κακό. Και το ξέρει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βέροια», λέει η μητέρα της δολοφονημένης νεαρής γυναίκας στο STAR.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ