Τρία χρήσιμα καθαριστικά κόλπα!

Τρία χρήσιμα καθαριστικά κόλπα!

Το καθάρισμα του σπιτιού απαιτεί χρόνο και συχνά είναι αρκετά κουραστικό.  Ωστόσο, πολλές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση και να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές και έξυπνα κόλπα για να γίνει το καθάρισμα πιο εύκολο στην καθημερινότητα.

Δείτε παρακάτω τρία από αυτά…

Μαγειρική σόδα για το πάτωμα
Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα καθαριστικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε λίγη μαγειρική σόδα σε έναν κουβά με νερό και να περάσετε με το μείγμα τις επιφάνειές σας. Έπειτα περάστε άλλη μια φορά μόνο με νερό και αφήστε τα πατώματά σας να στεγνώσουν.

Οδοντόκρεμα για τα κουταλοπίρουνα
Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε μια παλιά οδοντόβουρτσα και τρίψτε τα κουταλοπίρουνά σας με αυτήν. Έπειτα ξεπλύντε τα και αφήστε τα να στεγνώσουν.

Καθαρίζετε τους τοίχους σας από πάνω προς τα κάτω
Μπορεί να ακούγεται λογικό αλλά δεν είναι πολλοί εκείνοι που το κάνουν. Αν ξεκινάτε το καθάρισμα από κάτω κάποια στιγμή που θα φτάσετε πάνω θα διαπιστώσετε πως τα βρώμικα νερά στάζουν προς τα κάτω λερώνοντας όλα όσα καθαρίζατε τόση ώρα. Ακολουθήστε επομένως τη συμβουλή της γιαγιάς και μάθετε να ξεκινάτε το καθάρισμα οποιασδήποτε επιφάνειας από πάνω προς τα κάτω.
Πηγή:baby.gr