Συνελήφθη o Πέτρος Τατσόπουλος- Κρατείται στο Α. Τ. Ομόνοιας

Συνελήφθη o Πέτρος Τατσόπουλος- Κρατείται στο Α. Τ. Ομόνοιας

Τι συνέβη.

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου με τίτλο «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» , στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας και αρθρογράφος στην εφημερίδα «Τα Νέα» συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του παρουσιαστή Φίλιππου Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

«Πριν από λίγο κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας κατά του κυρίου Πέτρου Τατσόπουλου για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση κατα του προσώπου μου. Ο συγκεκριμένος έθιξε με τον πλέον προσβλητικό τροπο την θρησκευτική μου συνείδηση και την ελευθερία της πίστης. Ενώ ο ίδιος δε σεβάστηκε ούτε το δικό μου πρόβλημα υγείας ούτε της αδερφής μου αλλά ούτε και τον χαμό των δυο μου γονιών μέσα σε εφτά μήνες που έφυγαν και οι δυο απ’ τη ζωή. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ζητώ άμεσα την ποινική του δίωξη», έγραψε ο Καμπούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ