Ο οδοντίατρος της Lady Gaga είναι γιος διάσημου Έλληνα τραγουδιστή!

Ο οδοντίατρος της Lady Gaga είναι γιος διάσημου Έλληνα τραγουδιστή!

Σπούδασε οδοντιατρική στην Αθήνα και έκανε μεταπτυχιακό στη Νέα Υόρκη στα βιοϋλικά, συνεχίζοντας με διδακτορικό στη Γερμανία πάντα στο βιοϋλικά –ενώ σήμερα είναι επισκέπτης επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Νέα Υόρκης. Ο λόγος για τον  Μιλτιάδη Μητσιά, που  δεν ακολούθησε τα καλλιτεχνικά βήματα του διάσημου πατέρα του, Μανώλη.

Έχει διάσημους πελάτες, μάλιστα η Lady Gaga τον εμπιστεύτηκε κατά την παραμονή της στην Ελλάδα. Ως πατέρας δύο αγοριών ‒του 5,5 ετών Μανώλη και του 3χρονου Μιχαήλ Άγγελου‒, ο Μιλτιάδης Μητσιάς, παρά την έντονη επαγγελματική ζωή και τα συνεχή ταξίδια για ομιλίες σε συνέδρια για την επιστήμη του (σ.σ. είναι διακεκριμένος οδοντίατρος έχοντας δημιουργήσει μια καινοτόμα μέθοδο για τα εμφυτεύματα δοντιών), προσπαθεί να είναι όσο πιο πολύ γίνεται μαζί τους.

«Τα ταξίδιά μου είναι καμικάζι και σχεδόν ποτέ δεν συνδυάζονται με διακοπές. Προσπαθώ να έχω ποιοτική σχέση με τα παιδιά μου. Προσπαθώ να τα κοιμίζω το βράδυ, τα πάω στο σχολείο το πρωί… Όταν είσαι με το παιδί, πρέπει κι εκείνο να το νιώθει αυτό, πως έχει την απόλυτη προσοχή σου και όχι να είσαι κολλημένος στο κινητό σου, για παράδειγμα. Πρέπει να είσαι ένας ενεργός ακροατής του και πολλές φορές θα πρέπει να γίνεις και εσύ παιδί. Αντίστοιχα, θα πρέπει να το καθοδηγείς και να θέτεις τα όριά τους», δηλώνει  μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο περιοδικό People της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

 «Ο παππούς Μανώλης είναι απίθανος»
Αναφορικά με τις σχέσεις  του πατέρα του Μανώλη και τον παιδιών του λέει: «Όσο χρόνο δεν έδωσε σε μένα, τον δίνει τώρα στα εγγόνια του. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε “εγώ δεν άλλαξα το γιο μου και τώρα αλλάζω πάνες στον εγγονό μου”. Γελούσαμε». Είναι τόσο δοσμένος στα εγγόνια του, που έχει ακυρώσει συναυλία για να είναι κοντά τους. «Πέρυσι το καλοκαίρι του είπα πως πρέπει να κάνουμε διακοπές όλοι μαζί. Είχε κανονιστεί χωρίς να το γνωρίζει μια συναυλία και την ακύρωσε. Φυσικά, έχει δίπλα του και τη μαμά μου, που φροντίζει για τα πάντα. Είμαι πολύ τυχερός γιατί είναι δύο άνθρωποι που έχουν διάθεση να είναι με τα παιδιά».
Πηγή:peoplegreece.com