Γιατί τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν τρώνε μαζί τους –Όσα αποκάλυψε ο πρώην σεφ τους

Γιατί τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν τρώνε μαζί τους –Όσα αποκάλυψε ο πρώην σεφ τους

Ούτε καν τα Χριστούγεννα!

Σε μία αποκάλυψη που προκαλεί- τουλάχιστον- μεγάλη απορία προέβη ο πρώην βασιλικός σεφ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Ντάρεν Μακ Γκράντι.

Όπως δήλωσε στο «Harper’s Bazaar», ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις δεν τρώνε με τους γονείς τους, κατά τη διάρκεια των διακοπών και των επίσημων δείπνων, λόγω του κανόνα της εκμάθησης «ευγενικής συζήτησης».

«Δεν επιτρέπεται να κάθονται με τους ενήλικες μέχρι να μάθουν την τέχνη της ευγενικής συζήτησης. Τα παιδιά τρώνε πάντα στο παιδικό δωμάτιο (με τις νταντάδες τους) μέχρι να γίνουν αρκετά μεγάλα ώστε να συμπεριφέρονται σωστά στο τραπέζι», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν υπήρξαν ποτέ εξαιρέσεις, ακόμη και για μεγαλύτερες γιορτές όπως τα Χριστούγεννα.

«Δουλειά των νταντάδων δεν είναι μόνο να εκπαιδεύουν το μυαλό των νεαρών πριγκίπων, αλλά και τους ουρανίσκους του. Η νταντά έχει πάντα τον έλεγχο του μενού και φροντίζει να τρώνε ισορροπημένα γεύματα που όχι μόνο περιέχουν πολλά λαχανικά, αλλά τους εισάγει και σε νέα πιάτα για ενήλικες» πρόσθεσε. Ωστόσο, όπως τόνισε, στην περίπτωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, το να τρώνε λαχανικά δεν ήταν εύκολη υπόθεση όταν ήταν παιδιά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, τους δωροδοκούσε για να τρώνε λαχανικά κατά τη διάρκεια των βασιλικών γευμάτων, κι αν αυτό δεν λειτουργούσε, τότε έκρυβε τα λαχανικά μέσα στα αγαπημένα τους φαγητά.