Αντώνης Κανάκης: Μεγάλη απώλεια για τον παρουσιαστή – «Ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε»

Αντώνης Κανάκης: Μεγάλη απώλεια για τον παρουσιαστή – «Ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε»

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»  ο Αντώνης Κανάκης, το απόγευμα της Τρίτης, μιας και ο παρουσιαστής θέλησε να αποχαιρετήσει τον δημοσιογράφο Χρήστο Βαλασέλλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Ο παρουσιαστής που συνεργαζόταν μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως μίλησε για την γνωριμία τους και την πολύ σημαντική δουλειά που πρόσφερε στο ελληνικό ραδιόφωνο.

«Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, όλα τα τραγούδια που ακούτε στον Imagine, στον Fly, στο Παιδάκι, στο Βινύλιο… παντού ό,τι κι αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler.

Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία κι αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασεο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη.

Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler.Το θέμα είναι ότι ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε και θέλαμε να το αναφέρουμε στην εκπομπή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε άμεση σχέση με την εκπομπή μας, εγώ θυμάμαι να συνεργάζομαι μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά «φεύγουν» από τη ζωή», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης: Μεγάλη απώλεια για τον παρουσιαστή - «Ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ