«H Νατάσα Παζαΐτη έχει το κάλεσμα. Δεν σου διασκεδάζει τον φόβο. Σου ξυπνάει τη διάθεση να μην το αφήσεις»

«H Νατάσα Παζαΐτη έχει το κάλεσμα. Δεν σου διασκεδάζει τον φόβο. Σου ξυπνάει τη διάθεση να μην το αφήσεις»

Η εξομολόγηση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου για το πόσο την βοήθησε η γιατρός Νατάσα Παζαΐτη.

Δηλώσεις της Λήδας Χατζή για την περιπέτειά της με τον καρκίνο φιλοξένησε η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την ηθοποιό να μιλά για το πόσο τη βοήθησε η Νατάσα Παζαΐτη.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, μίλησε και η δημοσιογράφος της εκπομπής για την δική της προσωπική εμπειρία με τη γιατρό σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού.

«Πριν από μερικά χρόνια μου δημιουργήθηκε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Δεν έχω μιλήσει ξανά για αυτό. Ο γυναικολόγος μου συνεργαζόταν τότε με την κ. Παζαΐτη. Επειδή δεν με έπειθε ο γιατρός μου να πάω να το δω και είχα περάσει όλη τη νύχτα στη Google και ήμουν σίγουρη ότι πεθαίνω, η Νατάσα με πήρε 6,5 ώρα τηλέφωνο να με καθησυχάσει και να μου πει ότι είναι βλακείες αυτά που σκέφτηκα. 12 ώρες μετά ασχολήθηκε με τον υπέρηχό μου και για περαιτέρω εξετάσεις. Ήταν εκεί για να μου πει πως ό,τι κι αν βρεθεί είναι εδώ και όλα είναι καλά.. Το πιο σημαντικό δεν είναι η εξέταση, είναι ο τρόπος της. Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει το κάλεσμα. Δεν σου διασκεδάζει τον φόβο. Σου ξυπνάει τη διάθεση να μην το αφήσεις ό,τι κι αν είναι αυτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ