Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Ηράκλειο! Ανήκουν σε αγνοούμενο;

Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Ηράκλειο! Ανήκουν σε αγνοούμενο;

Νέα οστά, μακρύτερα από αυτό που είχε εντοπιστεί νωρίς το μεσημέρι καθώς και ένα τσαντάκι μέσης με προσωπικά αντικείμενα όπως αστυνομική ταυτότητα και άλλα, ήταν τα αποτελέσματα της συνέχειας των ερευνών από τους δύτες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που βούτηξαν στην προβλήτα 6 στο Καρνάγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική ταυτότητα που ήταν στο τσαντάκι, ανήκει σε άνδρα ο οποίος αγνοείται από τα τέλη του Μάρτη από το Ηράκλειο, ωστόσο οι Λιμενικές Αρχές δεν μπορούν για την ώρα να πουν με σιγουριά αν τα οστά ανήκουν στον συγκεκριμένο άνδρα ή όχι. Μάλιστα, όπως μετέφεραν στο ekriti.gr έμπειροι Λιμενικοί, αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι στα οστά δεν υπήρχε καθόλου ανθρώπινος ιστός. Αυτό πρακτικά προκαλεί την απορία, αν τα οστά ανήκουν στον αγνοούμενο του οποίου η ταυτότητα βρέθηκε μέσα στο μαύρο τσαντάκι μέσης, τότε πως γίνεται από τα τέλη του Μάρτη μέχρι σήμερα, να μην υπάρχει ίχνος ιστού.

Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Ηράκλειο! Ανήκουν σε αγνοούμενο;

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι , βρέθηκε ένα ανθρώπινο οστό ποδιού, από το γόνατο και κάτω, το οποίο κατέληγε σε κάλτσα και παπούτσι. Μάλιστα, ο αριθμός του παπουτσιού, είναι 44, όσο δηλαδή και ο αριθμός του παπουτσιού το οποίο φορούσε ο αγνοούμενος άνδρας τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Αυτό που μένει είναι να γίνει η ταυτοποίηση των οστών με το δείγμα DNA το οποίο θα δώσουν στις αρμόδιες Αρχές οι συγγενείς του αγνοούμενου και οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες – έχουν κληθεί ήδη από τις Λιμενικές Αρχές προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

Πηγή: ekriti.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ