Τέλος στο θρίλερ με τα οστά στο Ηράκλειο: Ανήκουν στον Μάνο Βρυθιά

Τέλος στο θρίλερ με τα οστά στο Ηράκλειο: Ανήκουν στον Μάνο Βρυθιά

Τραγικός επίλογος, μετά το θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (05.06.2017) στο λιμάνι του Ηρακλείου και το πτώμα που βρέθηκε στο ρέμα του Κατσαμπά.

Το πτώμα ανήκει στον Μάνο Βρυθιά αφού η οικογένεια αναγνώρισε τα ρούχα, αλλά και το παπούτσι που νωρίτερα είχε βρεθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο 36χρονος ήταν εξαφανισμένος από το βράδυ της 30ης Μαρτίου 2017, από την περιοχή του Κατσαμπά, όπου βρέθηκε νεκρός, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται νωρίς το μεσημέρι οπότε και στην προβλήτα 6 του λιμένος Ηρακλείου, ξεβράζονται ανθρώπινα οστά. Λίγα λεπτά αργότερα και σε συνέχεια των ερευνών από τους δύτες, εντοπίζονται και νέα οστά καθώς ένα τσαντάκι μέσης μέσα στο οποίο υπήρχε μία αστυνομική ταυτότητα η οποία ανήκε στον 36χρονο Μάνο Βρυθιά.

Στη συνέχεια, η 3η ΕΜΑΚ ξεκινά έρευνες στο ρέμα του Κατσαμπά όπου εκεί οι Αρχές έρχονται αντιμέτωπες με ένα ανθρώπινο πτώμα το οποίο μάλιστα ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Τέλος στο θρίλερ με τα οστά στο Ηράκλειο: Ανήκουν στον Μάνο Βρυθιά

Στο βυθό βρέθηκαν και άλλα οστά, καθώς και ένα τσαντάκι μέσης, που είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα και μία αστυνομική ταυτότητα. Τα έγγραφα που βρέθηκαν παραπέμπουν στο συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ αμέσως η οικογένεια του 36χρονου ενημερώθηκε για την διαδικασία της ταυτοποίησης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η μητέρα του ήταν αυτή που έδωσε τη θλιβερή επιβεβαίωση ότι τα οστά ανήκουν στο γιο της, αφού αναγνώρισε το τσαντάκι και το παπούτσι.

Το θρίλερ όμως συνεχίστηκε με συγκλονιστικές ανακαλύψεις, καθώς, λίγες ώρες μετά, η ομάδα της 3ης ΕΜΑΚ εντόπισε ένα διαμελισμένο πτώμα κάτω από δέντρο στον Ξεροπόταμο, στο οποίο πολύ πιθανόν να ανήκει το μέλος του σώματος που βρέθηκε στο λιμάνι.

Ωστόσο πρέπει να ενωθεί το παζλ και να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, με βασικότερο το αν όλα τα οστά ανήκουν στο ίδιο σώμα. Δικογραφία σχηματίζεται για την υπόθεση και από την ΕΛ.ΑΣ. και από το Λιμεναρχείο, ενώ η μητέρα του άτυχου 36χρονου, σήμερα θα δώσει στοιχεία προκειμένου να διενεργηθεί εξέταση DNA στα ευρήματα.

Πηγή: thetoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ