Το «κύκλωμα» κρύβει την Ελένη- Νέα μαρτυρία

Το «κύκλωμα» κρύβει την Ελένη- Νέα μαρτυρία

Μία νέα μαρτυρία που έφερε στο φως το «Τούνελ» συμπληρώνει ένα ακόμη κομμάτι στο σκοτεινό παζλ της υπόθεσης που αφορά την ανήλικη και το κύκλωμα που την παγίδεψε.

Μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισης της και την κινητοποίηση των Αρχών και των τηλεθεατών, τα άτομα που «ελέγχουν» τις κινήσεις της Ελένης Ευσταθιάδη την έβαλαν να τηλεφωνήσει στον πατέρα της χωρίς να του αποκαλύψει που την κρύβουν.

«Είμαι στη Θεσσαλονίκη. Θα έρθω σύντομα στο σπίτι να σας δω» του είπε κλαίγοντας, αλλά από τότε το κινητό που τον κάλεσε έκλεισε. Η άρση απορρήτου έδειξε ότι το τηλεφώνημα έγινε από την Αθήνα.

«Είδα τον Πακιστανό με την ανήλικη Ελένη…»
«Είδα την Ελένη με τον Πακιστανό μετά την εξαφάνιση. Τους είπα ότι την ψάχνει ο πατέρας της, έφυγαν  κι από τότε δεν τους ξαναείδα».

Αυτό υποστήριξε στο «Τούνελ» ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην Αχαρνών, όπου είχε καταφύγει η ανήλικη Ελένη Ευσταθιάδη,  τη νύχτα που χάθηκε από το Αττικό νοσοκομείο.

Η εκπομπή  τον εντόπισε τώρα που επέστρεψε από την πατρίδα του και τον ρώτησε τι γνωρίζει  για την υπόθεση της Ελένης.

Ο πατέρας της 17χρονης τον είχε βρει τότε  και μίλησε μαζί του. Αρχικά ισχυρίστηκε  πως την κόρη του  παρέλαβε ένας Πακιστανός τακτικός πελάτης του, που του ζήτησε να πληρώσει το ταξί που την μετέφερε. Του υποσχέθηκε πως αν ο Πακιστανός εμφανιζόταν,  θα τον ενημέρωνε άμεσα, για να βρει το παιδί του.

Σε ερωτήσεις σχετικές, απάντησε πως δεν γνωρίζει το όνομα του αλλοδαπού που παρέλαβε την ανήλικη , ούτε που μένει. Ο Πακιστανός που πήρε την Ελένη το βράδυ της εξαφάνισής της παραμένει άφαντος. Νεότερες πληροφορίες λένε ότι το πραγματικό του ονοματεπώνυμό δεν είναι Σακ Μαξούντ. Φέρεται να ονομάζεται Μαξ.

Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι το προφίλ του στο Facebook παραμένει ενεργό και ο ίδιος συνδέεται μέσω κινητού. Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατο τον εντοπισμό του. Το μόνο που έχει διαπιστωθεί είναι ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

Πηγή: anikolouli.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ