Αρκαδία: Κάλεσαν την Αστυνομία και πήγε ο καφετζής! Απίστευτη τροπή σε ληστεία τράπεζας! (vid)

Αρκαδία: Κάλεσαν την Αστυνομία και πήγε ο καφετζής! Απίστευτη τροπή σε ληστεία τράπεζας! (vid)

Συνέβη στην Αρκαδία και μάλιστα, το συμβάν κρατήθηκε κρυφό από την ΕΛ.ΑΣ. αφού η συγκεκριμένη ληστεία έχει “άρωμα” τρομοκρατίας. Έχει όμως και κάτι άλλο…

Η ληστεία έγινε την περασμένη Παρασκευή σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αρκαδία. Όπως βλέπετε στις εικόνες, ένας κουκουλοφόρος που κρατούσε όπλο, υποχρέωσε την υπάλληλο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο υπόγειο της τράπεζας, για να του δώσει τα λεφτά.

Σύμφωνα με το livenews κρατήθηκαν όμηροι για 25 λεπτά οι υπάλλοιλοι της τράπεζας και περίπου 10 πελάτες. Κάποιος από τους υπαλλήλους πρόλαβε και πάτησε το κουμπί του συναγερμού και… εδώ αρχίζουν τα παράδοξα της υπόθεσης!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο LiveNews, κάποιος αξιωματικός από το ΑΤ Λεωνιδίου που πήρε το σήμα του συναγερμού, τηλεφώνησε στην τράπεζα για να δει αν όντως γίνεται ληστεία. Φυσικά, στο τηλέφωνο δεν απάντησε κανείς από την τράπεζα γιατί όντως, εκείνη την ώρα γινόταν ληστεία!

Ποια ήταν η επόμενη κίνηση του αστυνομικού; Έστειλε τον καφετζή της γειτονιάς στην τράπεζα για να διαπιστώσει τι συνέβαινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καφετζής πήγε στην τράπεζα, ρώτησε αν γίνεται ληστεία και… τον πήραν όμηρο κι εκείνον οι ληστές.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ