Αυτός είναι ο 29χρονος «βιαστής των ασανσέρ» (vid)

Αυτός είναι ο 29χρονος «βιαστής των ασανσέρ» (vid)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο ”φως” για τον 29χρονο βιαστή των ασανσέρ. Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του στους άνδρες της Ασφάλειας, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συρροή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, εξύβριση και για παράνομη οπλοκατοχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις, σχετικά με τη δράση του 29χρονου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ! Όταν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία προχώρησαν στην σύλληψή του.

«Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες», ανάφερε στην προανακριτική απολογία του, που σας παρουσιάζει το newsit.gr. ο 29χρονος. “Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία”, προσέθεσε.

Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον καταθέσεις 5 κοριτσιών που τον “καίνε”.

Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πως τους έκανε επιθέσεις σε ασανσέρ. Μάλιστα η μια εξ αυτών ήταν ανήλικη, και ανέφερε ότι “με φίλησε με τη βία”.

Πως ”στρίμωχνε” τα θύματά του
Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

Παράλληλα, στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των πράξεών του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε, επίσης, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ