Αυτός είναι ο 29χρονος «δράκος» του Πειραιά (εικόνες)

Αυτός είναι ο 29χρονος «δράκος» του Πειραιά (εικόνες)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 29χρονου που ασελγούσε εις βάρος γυναικών σε ασανσέρ στον Πειραιά.

Πρόκειται για τον Καστρίτη Χρήστο του Νικολάου και της Ξανθούλας, γεννηθέντα στις 4-12-1988 στο Χολαργό.

Ο Χρήστος Καστρίτσης ομολόγησε ότι επιτέθηκε σε πάνω από 50 ανήλικες κοπέλες.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων θυμάτων».

Ο 29χρονος άντρας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή, προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, έργω εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας: «Όσον αφορά τις επιθέσεις στις κοπέλες τις αποδέχομαι όλες. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα, όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από πενήντα – εξήντα νεαρές γυναίκες. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, όχι στην περιοχή της Καλλιθέας».

Αυτός είναι ο 29χρονος «δράκος» του Πειραιά (εικόνες)

Ο 29χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως πάσχει από ψυχωτική διαταραχή και μέχρι πέρυσι έπαιρνε ειδική φαρμακευτική αγωγή και επισκεπτόταν ψυχίατρο.

Αυτός είναι ο 29χρονος «δράκος» του Πειραιά (εικόνες)

«Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ποτέ όμως δεν έχω βιάσει. Έκανα επιθέσεις τέτοιου είδους σε γυναίκες σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, στον Καρέα και στο Κουκάκι. Οι γονείς μου με είχαν πάει σε κάποιο ψυχίατρο στο Κουκάκι. Αφού είδα ότι είχα ηρεμήσει σταμάτησα να πηγαίνω σε αυτόν και διέκοψα την αγωγή. Την τελευταία διετία όμως το πρόβλημα επανήλθε».Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από όλες τις κοπέλες «για την αναστάτωση και το φόβο που τους προκάλεσα».

Πηγή: reader.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ