Απίστευτο: Ιερέας καταγγέλλει ότι τον εγκατέλειψε η παπαδιά για άλλη γυναίκα!

Απίστευτο: Ιερέας καταγγέλλει ότι τον εγκατέλειψε η παπαδιά για άλλη γυναίκα!

Όσο και αν δεν πιστεύετε στα μάτια σας, πρόκειται για αληθινό περιστατικό, με τον ιερέα να εμφανίζεται σε τηλεοπτική εκπομπή και να κάνει την καταγγελία!

Συγκεκριμένα,  ένας 41χρονος ιερέας από τη βόρεια Ελλάδα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Tatiana Live» και έκανε έκκληση να δει τα παιδιά του και να σιγουρευτεί ότι θα μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον. Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε μετά από μία κρίση στο γάμο τους είδε την οικογένειά του να διαλύεται και δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τα τρία του παιδιά.

«Η παπαδιά σύζυγός μου με εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα», υποστήριξε ο ιερέας και μας άφησε όλους άφωνους. Τα παιδιά έφυγαν με την μητέρα τους η οποία προφασίστηκε ότι πάει να δει τους δικούς της στην γενέτειρά της, μια ευρωπαϊκή πόλη, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Ωστόσο, η εκπομπή κατάφερε να επικοινωνήσει με την παπαδιά η οποία έδωσα μια άλλη εκδοχή στην υπόθεση: «Ο παπάς καταρχήν ήταν πάρα πολύ ζηλιάρης. Και σε φιλενάδα να πήγαινα ή παρέες να είχα δε γούσταρε καμία. Δεν έκανε να κάνω εγώ παρέα, με καμία», υποστήριξε η 31χρονη σύζυγος του ιερέα εξηγώντας πως ο γάμος της είχε πολλά χρόνια προβλήματα,  διαψεύδoντας παράλληλα και τις καταγγελίες του εν διαστάσει σύζυγού της, και πρόσθεσε «είχαμε πολλές φασαρίες με τα παιδιά μέσα στο σπίτι, δεν καταλάβαινε».

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ