Γιάννενα: Κλείδωσαν τουρίστρια μέσα στο μουσείο του Κάστρου!

Γιάννενα: Κλείδωσαν τουρίστρια μέσα στο μουσείο του Κάστρου!

Θα θυμάται για πολύ καιρό την επίσκεψή της στα Γιάννινα, τουρίστρια από το εξωτερικό, καθώς συνοδεύτηκε από περιπέτεια, την οποία δεν είχε ξαναζήσει!

Η τουρίστρια κατά την παραμονή της στην περιοχή της, αργά το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφθηκε και το Δημοτικό Μουσείο Ιωαννίνων στο Κάστρο. Πιθανόν να μην είχε υπολογίσει ότι τα Μουσεία και γενικότερα οι αρχαιολογικοί χώροι λειτουργούν με ωράριο…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος, λίγο πριν λήξει το ωράριο του προχώρησε στη σχετική ενημέρωση των επισκεπτών και με τη λήξη κλείδωσε το Μουσείο και αναχώρησε. Μόνο που η τουρίστρια δεν είχε αντιληφθεί τίποτα από όλα αυτά και έτσι βρέθηκε κλειδωμένη στο χώρο του Μουσείου.

Στις έξι περίπου το απόγευμα κι αφού είχε απολαύσει όλα τα εκθέματα και τους χώρους, κινήθηκε προς την έξοδο. Και τότε κατάλαβε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη!

Η τουρίστρια έβαλε τις φωνές. Κάποιοι περίοικοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή της και κάλεσαν την Αστυνομία. Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους του Δήμου το Μουσείο άνοιξε και η τουρίστρια εξήλθε εμφανώς σοκαρισμένη…

Μία επίσκεψη ρουτίνας είχε λάβει διαστάσεις περιπέτειας.. Το σίγουρο είναι ότι τα Γιάννινα θα της μείνουν αξέχαστα.

Πηγή: epiruspost.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ