Δωρεάν προμήθεια σχολικών ειδών σε μαθητές πολύτεκνων οικογενειών από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Δωρεάν προμήθεια σχολικών ειδών σε μαθητές πολύτεκνων οικογενειών από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

O Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Christian Charities – ΙΟCC στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελούν μέσω του προγράμματος GIVE for GREECE IV, χρηματοδοτούν για τρίτη συνεχή χρονιά την παροχή σχολικών ειδών σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2017-18.

Για άλλη μία φορά η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» βρίσκεται στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών που η οικονομική κρίση κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιβίωση τους. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα και πριν ανοίξουν τα σχολεία, 500 οικογένειες με χαμηλό ή κανένα εισόδημα, παρέλαβαν από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» 1.100 δωροκάρτες αξίας 40€ εκάστη τις οποίες θα εξαργυρώσουν με δωρεάν προμήθεια σχολικών ειδών από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων.

Η διανομή των καρτών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των ενώσεων ΕΠΑ, ΠΕΦΙΠ και ΠΑΜΠΕΙΡΑΙΚΗ και έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους γονείς και μαθητές των ενώσεων.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για μια καλή, επικοδοτική και ευλογημένη χρονιά και προέτρεψε τα παιδιά, τη νέα σχολική περίοδο, να κοπιάσουν να μελετήσουν, όχι μόνο για να μπορέσουν αύριο να βρούν μια δουλειά, αλλά κυρίως για να αποκτήσουν εφόδια αγάπης, περίσσευμα χαράς  και τη δύναμη να βοηθούν τους αδύναμους συνανθρώπους μας.

Για περισσότερες ενέργειες της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα της www.mkoapostoli.com

ΚΛΕΙΣΙΜΟ