Πετρούπολη: Τα τελευταία μηνύματα πριν τη δολοφονία της 18χρονης – «Σου ξημέρωσε μαύρη μέρα»

Πετρούπολη: Τα τελευταία μηνύματα πριν τη δολοφονία της 18χρονης – «Σου ξημέρωσε μαύρη μέρα»

Τα μηνύματα που αντάλλαζε η 18χρονη Ειρήνη με την μητέρα της, αλλά και τα απειλητικά μηνύματα του παιδοκτόνου στη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία στην Πετρούπολη, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.

Η τραγωδία στην Πετρούπολη, που συνέβη την Τετάρτη 30.08.2017 και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όλα άρχισαν από ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα που είχε στείλει η 18χρονη κοπέλα στην μητέρα της. Σε αυτό έλεγε στην μητέρα της να μην γυρίσει, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει τη συμπεριφορά της. Στο ίδιο μήνυμα η 18χρονη άφηνε να εννοηθεί ότι θα τον εγκαταλείψει κι εκείνη…

Τότε ο άνδρας βγήκε εκτός εαυτού! Ξεκίνησε να την πνίγει, επιχείρησε να την στραγγαλίσει, ενώ επίσης την χτύπησε. Η κοπέλα αντιστάθηκε, ενώ ο άνδρας είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού.

Η κοπέλα προσπάθησε να φύγει, όμως ο πατέρας της, την πρόλαβε στο διάδρομο. Εκεί, της επιτέθηκε με το μαχαίρι. Στην συνέχεια ο άνδρας πήγε στο σαλόνι και έριξε καυτό λάδι σε τρία σημεία του διαμερίσματος, ώστε να βάλει φωτιά. Δεν πρόλαβε να ξεφύγει όμως ούτε αυτός, ούτε η κοπέλα.

Και οι δύο βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα…

Το περίεργο της υπόθεσης άρχισε να διαφαίνεται λίγο αφού πατέρας και κόρη απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμα. Η πληροφορία πως το νεαρό κορίτσι έφερε άλλου είδους τραύματα, περιέπλεξε τα πράγματα και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» του ανοσιουργήματος…

Η 18χρονη άφησε την τελευταία της πνοή πέντε ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό.

Δείτε τα μηνύματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ