Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εγκατάλειψη βρεφών στο Περιστέρι! Η συγκλονιστική κίνηση της αστυνομικού

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εγκατάλειψη βρεφών στο Περιστέρι! Η συγκλονιστική κίνηση της αστυνομικού

Μικρά και μεγάλα δράματα κρυμμένα στην καθημερινότητα. Συγκλονιστική υπόθεση εγκατάλειψης βρεφών αποκαλύφθηκε στο Περιστέρι. Ανήλικη μητέρα, εγκατέλειψε μαζί με τον νεαρό πατέρα, για ώρα κλειδωμένα, 4 μηνών δίδυμα βρέφη, μέσα στο διαμέρισμα τους.

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν γείτονας του ζευγαριού άκουγε επί ώρες το γοερό κλάμα των παιδιών και τελικά ειδοποίησε την Αστυνομία, φοβούμενος για την υγεία των διδύμων.

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, άκουσαν και οι ίδιοι το κλάμα των παιδιών και άμεσα ενημέρωσαν Εισαγγελέα, αλλά και το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Μέσα σε λίγη ώρα, στο σημείο έφθασαν τόσο ο Εισαγγελέας, όσο και κοινωνική λειτουργός από το “Χαμόγελο” και πλέον με άδεια του Εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, στην οδό Ευρώτα, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το κ. Βασίλη Κόκκαλη, τον άνθρωπο που ενημέρωσε την Αστυνομία για το δράμα, είπε χαρακτηριστικά για την εικόνα που αντίκρισαν μόλις μπήκαν στο σπίτι: “…η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά ανατριχιαστική. Ένα διαμέρισμα κενό από έπιπλα, μόνο τα στοιχειώδη δηλαδή, και στην μέση του σαλονιού μια κούνια με δυο βρέφη μέσα, τα οποία είχαν πλάνταζαν στο κλάμα.”

Μάλιστα, η εικόνα που κυριολεκτικά συγκλόνισε τον κ. Κόκκαλη, ήταν η κίνηση μιας αστυνομικού, η οποία πήρε τα δυο βρέφη, αγοράκι και κοριτσάκι και αμέσως τους άλλαξε την πάνα, καθώς ένα από τους λόγους που τα παιδιά έκλαιγαν ήταν και το γεγονος πως η πάνα τους δεν ειχε αλλαχθεί για πολλές ώρες.

Επίσης, με την βοήθεια της κοινωνικής λειτουργού έφτιαξαν γάλα στα μωράκια και τα τάισαν, καθώς ηταν νηστικά, άγνωστο για πόση ώρα. Όλα αυτά συνέβησαν στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης (12.09.2017).

Από εκεί και επειτα, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν το ζευγάρι που είχε εγκαταλείψει τα παιδιά του κλειδωμένα μέσα στο διαμέρισμα, το οποίο μάλιστα δεν παρουσίαζε εικόνα υγιεινής, έστω και στοιχειώδους.

Γύρω στις 21:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, εμφανίστηκε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα αστυνομικοί και εισαγγελέας να υποστούν νέο σοκ. Η μητέρα των διδύμων είναι μόλις 15 ετών και μάλιστα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί. Ο πατέρας είναι 23 ετών και άνεργος. Η 15χρονη μητέρα είπε στους αστυνομικούς πως ένιωσε αδιαθεσία ο σύζυγος της και για αυτό τον πήγε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο χωρίς όμως να παρουσιάσει κάποιο χαρτί που να δικαιολογεί τον ισχυρισμό της.

Όπως είπε ο κ. Κόκκαλης: “…. Τόσο καιρό εδώ, δεν έχουμε δει τους γονείς αυτών των παιδιών να έρχονται στο διαμέρισμα, προκειμένου να δουν τα εγγόνια τους και να βοηθήσουν το ζευγάρι. Συχνά ακούμε τα κλάματα των παιδιών. Μάλιστα το ζευγάρι φεύγει ακόμα και μέσα στην νύχτα αφήνοντας μόνα τους τα μωράκια. Κλαίνε μέσα στην νύχτα. Αναγκάστηκα να πάρω την αστυνομία, φοβήθηκα για την υγεία των παιδιών” είπε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που βοήθησε, ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το δράμα.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ