Σοκ σε Δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας με 7χρονο αγοράκι που έπεσε στο κενό – Το κλείδωσαν και το ξέχασαν μέσα

Σοκ σε Δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας με 7χρονο αγοράκι που έπεσε στο κενό – Το κλείδωσαν και το ξέχασαν μέσα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Γλυφάδας για τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι σε Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, με ένα αγοράκι να πηδά στο κενό και να τραυματίζεται.

Κλειδώθηκε μέσα και πήδηξε από το παράθυρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αγοράκι έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 3,5 – 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Παιδείας, και με πληροφορίες που έχουν από το σχολείο, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πηγές από ΕΛ.ΑΣ, ο 7χρονος έχει διάσπαση προσοχής και γι αυτό ίσως δεν πρόσεξε ότι το σχολείο του αδειάζει. Η δασκάλα δεν το είδε που βρισκόταν μέσα σε κάποια αίθουσα, με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα.

Αποτέλεσμα ήταν να κλειδωθεί και να μην μπορεί να βγει έξω. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

Από την μεριά τους οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου κάνουν λόγο για αμέλεια και όχι από ατύχημα, και τονίζουν ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Το newsit.gr επικοινώνησε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα όσα συνέβησαν.

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ