Στα αζήτητα η δικογραφία για το τροχαίο του Παντελίδη- Η αντίδραση της Μίνας Αρναούτη

Στα αζήτητα η δικογραφία για το τροχαίο του Παντελίδη- Η αντίδραση της Μίνας Αρναούτη

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η δικαστική διερεύνηση του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της Μίνας Αρανούτη και τον πιο ελαφρύ της Φρόσως Κυριάκου.

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό συμβάν, η υπόθεση δεν έχει εξεταστεί από τα δικαστήρια και, μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, εδώ και τρεις μήνες, ο φάκελός της είναι στα αζήτητα!

Ο φάκελος αφορά το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, καθώς η οικογένεια του τραγουδιστή υποστηρίζει πως πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η Φρόσω, ενώ οι δύο κοπέλες, στις καταθέσεις που έχουν δώσει, έχουν πει πως οδηγός ήταν ο Παντελής, κάτι που αναφέρεται και στα πορίσματα των αρχών.

Το υπόμνημα που είχε κατατεθεί από την πλευρά Παντελίδη ζητούσε διερεύνηση της υπόθεσης και η έρευνα είχε μπει σε ένα δρόμο, αναζητώντας εάν η Φρόσω πρέπει να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Μίνα για ψευδορκία. Για να μην αφήσει «τυφλά σημεία» στην υπόθεση, ο εισαγγελέας ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εάν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυψαν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού. Ωστόσο, όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία, που ήθελαν τον Παντελή στη θέση του οδηγού.

Όλους αυτούς τους μήνες, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο φάκελος παραμένει στα αζήτητα, καθώς η δικογραφία δεν έχει «χρεωθεί» σε νέο εισαγγελέα, που θα μελετήσει εκ νέου την υπόθεση και θα αποφασίσει αν θα στείλει τα δύο κορίτσια στο εδώλιο, ή τον φάκελο στο αρχείο!

Σχολιάζοντας το «πάγωμα» της υπόθεσης, η Μίνα ανήρτησε το σχετικό δημοσίευμα στο προφίλ της στο Facebook, γράφοντας στη λεζάντα ένα κομμάτι από το άρθρο υπό το hashtag «#το_αφηνω_εδω_για_να_τα_βλεπετε_δεν_τα_λεω_για_μενα_εγω_τα_ξερω_»!


Πηγή: peoplegreece.com

ΚΛΕΙΣΙΜΟ