Η συγκινητική κίνηση των γονιών της μικρής Ευαγγελίας που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Η συγκινητική κίνηση των γονιών της μικρής Ευαγγελίας που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Η ιστορία της μικρής Ευαγγελίας είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, προκαλώντας μια πρωτοφανή κινητοποίηση μέσω των social media.Το κοριτσάκι είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms και μετά από μακρά νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στο Λονδίνο.

Αν και αρχικά η Ευαγγελία ανταποκρίθηκε στις θεραπείες, μία επιπλοκή στάθηκε μοιραία για τη ζωή της μικρής Χανιώτισσας.

Ο Αλέκος και η Γεωργία Καστρινάκη, δίνοντας ένα εξαιρετικό παράδειγμα, αποφάσισαν να δωρίσουν τα υπόλοιπα από τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για τις θεραπείες της Ευαγγελίας, ώστε να βοηθήσουν άλλα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δώρισαν στο Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα, «ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ», τα υπόλοιπα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κορούλας τους, ώστε να χορηγηθεί βοήθεια σε άλλα παιδιά που έχει αναλάβει το σωματείο.

Το ποσό που «επέστρεψαν» ανέρχεται σε 185.000 ευρώ και πρόκειται να μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες στις δυο περιπτώσεις που έχει αναλάβει ο Σύλλογος.

Συγκεκριμένα, θα διατεθεί για τις περιπτώσεις του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα, που διαγνώστηκε με Νευροβλάστωμα 4ου σταδίου πριν από τρία χρόνια, καθώς και του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου.

Η μητέρα του μικρού Χριστόφορου απηύθυνε το δικό της μήνυμα στους γονείς της Ευαγγελίας λέγοντας: «Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη, ο θαυμασμός μας για την κίνηση αυτή απεριόριστος και το ευχαριστώ μας φαίνεται πολύ λίγο. Το αγγελούδι αυτό ήταν και θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Τα δάκρυα μας είναι λύπης και χαράς μαζί…»

Πηγή: valueforlife.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ