Ανθρώπινα τα οστά που είχαν βρεθεί στη Μάνη- Ανοίγει ο φάκελος Παπαγεωργίου

Ανθρώπινα τα οστά που είχαν βρεθεί στη Μάνη- Ανοίγει ο φάκελος Παπαγεωργίου

Tα υπολείμματα οστών που είχαν βρεθεί τυχαία από κατοίκους στις 4 Σεπτεμβρίου σε εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δυτική Μάνη είναι ανθρώπινα.

Στο συμπέρασμα ότι τα υπολείμματα οστών που είχαν βρεθεί τυχαία από κατοίκους στις 4 Σεπτεμβρίου σε εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δασική περιοχή «Πλαγιανά» στη Λαγκάδα του Δήμου Δυτικής Μάνης, είναι τελικά ανθρώπινα, κατέληξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα μάλιστα, τα υπολείμματα πιθανότατα να ανήκουν σε περισσότερους από έναν ανθρώπους. Πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία στα οποία καταλήγει ο ιατροδικαστής, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει ταυτοποίηση. Από την πρώτη στιγμή πάντως είχε σημάνει συναγερμός σχετικά με την εξαφάνιση και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Τα υπολείμματα των οστών βρέθηκαν σε ένα παλιό λίθινο κτίσμα, το οποίο όμως, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιον λόγο το χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως το μακάβριο εύρημα στις 4 Σεπτεμβρίου, είχε σημάνει συναγερμό στις αρχές ανοίγοντας και πάλι τον φάκελο της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου. Πλέον, εφόσον επιβεβαιώθηκε ότι τα οστά είναι ανθρώπινα, θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Για τα ευρήματα έχει ειδοποιηθεί και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, που δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Πηγή: thetoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ