Νέος χωρισμός βόμβα: Ξανά μόνη νεαρή βουλευτής!

Νέος χωρισμός βόμβα: Ξανά μόνη νεαρή βουλευτής!

Άτυχη σε προσωπικό επίπεδο η νεαρή βουλευτής που δεν λέει να «στεριώσει» σε σχέση, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  Secret και της Σάσας Σταμάτη, η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας χώρισαν. Μάλιστα, το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν πέρασε μαζί της γιορτές των Χριστουγέννων, αφού έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και ένα μήνα.

«Εδώ και ένα μήνα δεν είναι μαζί. Το ζευγάρι κατά καιρούς είχε πολλά on-off, όμως αυτή τη φορά την απόφαση για τον χωρισμό την πήρε η Έλενα», εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο άτομο από το περιβάλλον του πρώην- πλεον-ζευγαριού και πρόσθεσε αναφορικά με όσα γράφονται πως η βουλευτής μετακόμισε στην Αθήνα:«Η Έλενα ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, απλώς αρκετές μέρες την εβδομάδα πηγαίνει στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκεται στη Βουλή».

Ο τραγουδιστής, από την άλλη, τηρεί σιγήν ιχθύος, ενώ δικοί του άνθρωποι εκμυστηρεύονται στο Secret ότι «ο Λούκας σέβεται και εκτιμά την Έλενα. Θαυμάζει τον δυναμισμό, το πάθος και τη μεθοδικότητά της. Τα θαυμάζει γιατί δύσκολα συνδυάζονται».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ