Αμέτρητα ερωτήματα και «παγωμάρα»! Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη!

Αμέτρητα ερωτήματα και «παγωμάρα»! Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη!

– Ένα μοντέλο 19 ετών από τη Μυτιλήνη συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας πάνω της 2,5 κιλά κοκαΐνη – Όλα “θολά” στην διαδρομή Μυτιλήνη – Καλαμάτα – Χονγκ Κονγκ που κατέληξε με την κοπέλα να αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή ισόβιας κάθειρξης! – Επιβεβαιώνει την σύλληψη το υπουργείο Εξωτερικών που αποκαλύπτει πως δεν προβλέπεται να οριστεί εγγύηση γιατί αντιμετωπίζει κακούργημα! – Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου αναλαμβάνει την υπεράσπισή της – Υπάρχει πληροφορία για μια “περίεργη” αγγελία που ίσως οδηγήσει στην άκρη του νήματος – Όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα και νέες φωτογραφίες της 19χρονης

Μια υπόθεση που έσκασε σαν «βόμβα» στην χώρα, αλλά και συγκεκριμένα τη Μυτιλήνη. Τον τόπο καταγωγής δηλαδή της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Το μοντέλο είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά κοκαΐνη που στην αγορά μπορούσε να «πιάσει» τουλάχιστον το ποσό των 300.000 ευρώ.

Αμέτρητα ερωτήματα και «παγωμάρα»! Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη!

Τα ερωτήματα είναι αμέτρητα: Συμμετέχει σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών; Κι αν ναι εν γνώσει, ή εν αγνοία της; Το σημαντικότερο όλων όμως είναι το εξής: Τι μέλλει γενέσθαι; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ακόμη και ποινή ισόβιας κάθειρξης! μοντέλο κοκαΐνη

Υπάρχει όμως ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι. Κι αυτό σχετίζεται με την Καλαμάτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως λίγους μήνες αφότου το 19χρονο μοντέλο τελείωσε το σχολείο, έφυγε από την Μυτιλήνη και πήγε στην Καλαμάτα. Οι γονείς της ήξεραν πως πήγε εκεί για να εγγραφεί σε ένα ΙΕΚ. Δεν υπάρχουν, ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για το αν αυτό όντως ίσχυε. Ή για το κατά πόσο συνέβη κάτι στην Καλαμάτα που την οδήγησε τελικά στο Χονγκ Κονγκ, όπου συνελήφθη με την κοκαΐνη.

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της
Το 19χρονο μοντέλο που κουβαλούσε την κοκαΐνη σε αυτή την τεράστια ποσότητα, είναι κόρη αστυνομικού. Ενός ανθρώπου για τον οποίο στο νησί μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Ενός ανθρώπου που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ζει τον δικό του Γολγοθά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση. Οι συγγενείς και οι οικείοι του βρίσκονται συνεχώς δίπλα του. Τον φροντίζουν και τον στηρίζουν αυτές τις δύσκολες στιγμές… μοντέλο κοκαΐνη

Ο πατέρας της πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του. Πιστεύει πως ίσως να εκμεταλλεύθηκαν το όνειρο της 19χρονης κόρης του να γίνει μοντέλο. Η οικογένειά της πιστεύει πως ίσως η νεαρή γυναίκα να μην ήξερε ότι ο καφέ φάκελος περιείχε κοκαΐνη.

Αμέτρητα ερωτήματα και «παγωμάρα»! Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη!

Επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ πως το μοντέλο συνελήφθη για κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ
Πληροφορίες για την υπόθεση μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο Epsilon. Συγκεκριμένα τι λένε πηγές του υπουργείου Εξωτερικών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Πράγματι υπάρχει σύλληψη μιας Ελληνίδας πολίτη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για υπόθεση ναρκωτικών… Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών. Η 19χρονη ζήτησε να έχει επικοινωνία με τις Ελληνικές Αρχές.

Οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ της έχουν ορίσει δικηγόρο για την άμεση νομική της εκπροσώπηση. Θα πρέπει τώρα η ίδια να κινηθεί για να βρει δικηγόρο που θα την εκπροσωπήσει περαιτέρω. Δεν είναι γνωστό αν έχει ζητήσει ακόμα να έρθει σε επαφή με τους γονείς της.

Ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος γιατί θα πρέπει να έρθουν πρώτα τα επίσημα αποτελέσματα από το χημείο του Κράτους για την φύση της ουσίας που εντοπίστηκε. Αυτό μπορεί να πάρει ακόμα και ένα χρόνο.

Μέχρι τότε θα κρατείται αφού δεν προβλέπεται καν η διαδικασία της εγγύησης μιας και η πράξη για την οποία κατηγορείται αντιστοιχεί σε αυτό που στην Ελλάδα θα λέγαμε κακούργημα

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε την υπεράσπισή της!
Οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το ΥΠΕΞ ήταν η πρώτη πληροφόρηση, ωστόσο το ρεπορτάζ «τρέχει». Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος αποκάλυψε πως ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας.

Τόνισε πως οι συγγενείς της 19χρονης τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να τους αναλάβει αρχικά. Στην συνέχεια θα αναλάβει και την υπεράσπιση της κοπέλας.

Υπάρχει «περίεργη» αγγελία;
Ένα ακόμη ζήτημα που έχει προκύψει, είναι αυτό της ενδεχόμενης ύπαρξης μιας… περίεργης αγγελίας. Όπως τονίστηκε στην εκπομπή Tatiana Live, υπάρχουν πληροφορίες πως υπήρχε μια αγγελία, η οποία καλούσε κορίτσια να ταξιδέψουν στον κόσμο με μόλις… 13 ευρώ. μοντέλο κοκαΐνη

Μια αγγελία που -αν υπάρχει- μοιάζει το ιδανικό «δόλωμα» ούτως ώστε διάφορα κυκλώματα να προσεγγίσουν όμορφα κορίτσια από όλο τον κόσμο και να τα εκμεταλλευθούν.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ